Wide Screen
Image default
Filmek

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója nyilatkozott, hogy Tom Holland milyen szerepet játszott a Sony/Marvel új megállapodásánál

Tom Holland az álarc mögött is egy szuperhős, ugyanis ha ő nem győzködi a Sony Pictures és a Disney vezetőit, akkor Pókember nem tér vissza a Marvel Moziverzumba.

A napszerű showman, Jimmy Kimmel látta vendégül a Disney elnök-vezérigazgatóját, Bob Iger-t az új könyve megjelenése miatt, és mint várható volt, nem sokáig fogták vissza magukat, röviddel a tiszteletkörök után áttértek egy komolyabb témára, az elmúlt hetek legnagyobb port kavaró balhéjára, vagyis hogy a két stúdió nem tudott megegyezni a folytatásról, ezért Pókember távozott a Marvel Moziverzumból.

Szerencsére mindez már a múlté, miután a Sony Pictures új szerződést kötött a Disneyvel, amiben Tom Holland kulcsfontosságú szerepet játszott. A hét elején tudtuk meg, hogy Tom Holland az álarc mögött is szuperhős. A Jimmy Kimmel Live műsorában a Disney elnöke részletesebben beszélt arról, hogy a színész mennyire nagy szerepet játszott, hogy a két fél újra asztalhoz üljön, s tárgyaljanak a folytatásról.

Volt egy D23 nevű eseményünk, és Tom [Holland] is ott volt, mert ő az Előre című új Pixar-film egyik szinkronhangja. Mondott valamit, és világos volt, hogy a rajongók őt szeretnék Pókemberként.

Ezek után Holland elkérte Iger telefonszámát és e-mailcímét, majd kapcsolatba lépett a Disney elnökével:

Egyértelmű volt, hogy mennyire fontos számára. Nagyszerű Pókember. Együtt éreztem vele, és az is világos volt, hogy a rajongók azt akarják, hogy megszülessen a megállapodás. Megejtett egy pár telefonhívást. Felhívott engem, majd én őket [Sony Pictures]. Néha a cégek, mikor tárgyalnak, elfelejtik, hogy vannak más emberek is, akik tényleg számítanak.

Bob Iger

Az új szerződés értelmében két filmre még biztosan marad Pókember a Marvelnél, és már a Pókember 3. részt is bejelentették 2021. július 16-ára, de hogy mi lesz utána, nem egyértelmű. Az új megállapodás után a Disney a bevételek 25%-kára tett szert, míg a költségek egynegyedét fizetik.

Pókember

Még több a témában...

KRITIKA: A Hangya

Kévés Bence Mihály

Izgalmas pletykákat olvashatunk A Hangya folytatásáról, a főgonoszt és az új karaktereket is leleplezték?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Ultron kora

Czanik Gergely

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat