Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland nagy szerepet játszott abban, hogy a Sony és a Marvel vezetői leültek tárgyalni Pókemberről

Egy hete már tudjuk, hogy Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Sony és a Disney kibékült, és ez részben Tom Holland érdeme.

Múlt hét csütörtökön a Sony Pictures és a Disney vezetői elásták a csatabárdot, miután Tom Rothman, a Sony Pictures elnöke és Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója leültek tárgyalni a Pókember filmes jogairól, és a rajongók legnagyobb örömére sikerült megegyezni a folytatásról. Még nyáron robbant a hír, hogy a Disney követelései miatt a kollaboráció megszűnik a két stúdió között, de ez szerencsére már a múlté, mert Tom Holland minden tőle telhetőt megtett, hogy a vezetőket kibékítse.

A mindig hiteles The Hollywood Reporter állítása szerint Tom Holland többször is felszólította mindkét stúdió elnökét, miután megszakadtak a tárgyalások. A színész végül meggyőzte a feleket, hogy asztalhoz üljenek, s olyan megállapodás szülessen, ami mindkét félnek kedvező.

Arról beszélnek, hogy Holland azzal volt képes befolyásolni a Sony vezetőit, hogy aláírt az Uncharted-film főszerepére, valamint hogy mindkét félnek megmutatta, hogy mekkora rajongói felháborodást váltott ki a szakítás, illetve hogy már # SaveSpiderMan név alatt egy mozgalom is született a közösségi médiában.

Valószínűleg a felek más szempontokat is szem előtt tartottak, mikor aláírták új szerződést, de kétségtelen, hogy Tom Holland rendkívül fontos szerepet játszott abban, hogy félresöpörjék a problémákat, és a lehető legjobb megoldás szülessen Pókembernek.

Peter Parkert legközelebb 2021. július 16-án látjuk a Marvel Moziverzumban, ugyanis akkor érkezik a Pókember 3.

Pókember: Idegenben

Még több a témában...

Időutazás, flashback vagy egy alternatív valóság?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Czanik Gergely

Nick Fury 25 évvel fiatalabbként tér vissza a Marvel kapitányban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább