Tom Holland

Tom Holland nagy szerepet játszott abban, hogy a Sony és a Marvel vezetői leültek tárgyalni Pókemberről

Egy hete már tudjuk, hogy Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Sony és a Disney kibékült, és ez részben Tom Holland érdeme.

Egy hete már tudjuk, hogy Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Sony és a Disney kibékült, és ez részben Tom Holland érdeme.

Múlt hét csütörtökön a Sony Pictures és a Disney vezetői elásták a csatabárdot, miután Tom Rothman, a Sony Pictures elnöke és Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója leültek tárgyalni a Pókember filmes jogairól, és a rajongók legnagyobb örömére sikerült megegyezni a folytatásról. Még nyáron robbant a hír, hogy a Disney követelései miatt a kollaboráció megszűnik a két stúdió között, de ez szerencsére már a múlté, mert Tom Holland minden tőle telhetőt megtett, hogy a vezetőket kibékítse. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A mindig hiteles The Hollywood Reporter állítása szerint Tom Holland többször is felszólította mindkét stúdió elnökét, miután megszakadtak a tárgyalások. A színész végül meggyőzte a feleket, hogy asztalhoz üljenek, s olyan megállapodás szülessen, ami mindkét félnek kedvező.

Arról beszélnek, hogy Holland azzal volt képes befolyásolni a Sony vezetőit, hogy aláírt az Uncharted-film főszerepére, valamint hogy mindkét félnek megmutatta, hogy mekkora rajongói felháborodást váltott ki a szakítás, illetve hogy már # SaveSpiderMan név alatt egy mozgalom is született a közösségi médiában.

Valószínűleg a felek más szempontokat is szem előtt tartottak, mikor aláírták új szerződést, de kétségtelen, hogy Tom Holland rendkívül fontos szerepet játszott abban, hogy félresöpörjék a problémákat, és a lehető legjobb megoldás szülessen Pókembernek.

Peter Parkert legközelebb 2021. július 16-án látjuk a Marvel Moziverzumban, ugyanis akkor érkezik a Pókember 3.

Pókember: Idegenben

Total
27
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Bemutatkozott Babu Frik, a Star Wars: Skywalker kora egyik új karaktere

Next Article

Mostmár nem csak béta a PS4 cross-play funkciója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!