Wide Screen
Image default
Filmek

A Pókember: Idegenben rendezője elárulta, kit látna szívesen a harmadik részben

Egy interjúban Jon Watts elárulta, hogy melyik gonosztevőt látná szívesen a Pókember harmadik részében.

Szerencsére a Marvel Studios által készített Pókember-filmekben új gonosztevőket ismertünk meg, nem láttunk egy olyan gonoszt sem, ami korábban szerepelt volna a Sony bármelyik feldolgozásban. A Pókember: Hazatérésben Keselyű (Michael Keaton) nyújtott meggyőző alakítást, a folytatásban pedig Jake Gyllenhaal keltette életre Mysterio-t a képregényekből, nem is akárhogy azt.

Egy interjúban Jon Watts rendezőhöz szegezték a kérdést, hogy ha elkészül a Pókember-film harmadik része, akkor elgondolkozna-e Norman vagy Harry Osborn újbóli szerepeltetéséről – akik nem mellesleg már többször is jártak a Pókember-filmekben a Sony keze alatt – de nem túlzottan lelkesedik az ötlet iránt, inkább egy új karaktert mutatna be a filmvásznon.

Igazából rengeteg Pókember történet vár elmesélésre, és csak meg kell találni a megfelelő időt, amikor elmesélhetjük azokat. […] Úgy értem, mindig azzal igyekszem foglalkozni, amit még nem láttunk korábban. És rengeteg Pókember gonosztevő van. Valójában azzal, hogy megragadtam a lehetőséget, hogy Hydo-Man-t és Molten Man-t bemutassam a filmben, valójában annak a kezdete volt, még akkor is, ha hamisak voltak a filmben. De nem, nem tudom, ki lesz a következő. Mindig arra gondolok, hogy mi lenne Peter számára a legnehezebb feladat.

Igazából imádom Kraven-t. És ez csak egy ürügy arra, hogy hogyan ábrázoljuk Kraven-t, a vadászt a filmben.

Jon Watts

Mindeközben a Sony Pictures már megkezdett egy Kraven-szólófilm előkészületét, de reméljük, hogy ez nem zárja annak ki esélyét, hogy Kraven szerephez jusson a Marvel Moziverzumban. Ugyanakkor minap egy komolyabb téma látott napvilágot, miszerint a Sony könnyen kiléphet az egyességből, amit a Marvel Studios-szal között a Pókember filmes jogáról, ha az Idegenben nem éri el az egymilliárd dollárt.

A Pókember: Idegenben spoilermentes kritikánkat megtaláljátok az oldalon.

Kraven

Még több a témában...

Rendezőt kapott a Marvel Kapitány-film?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] Kiszivárgott a Végtelen háború előzetese

Kévés Bence Mihály

A The Mandalorian és a Sólyom és A tél katonája minisorozat logója is kiszivárgott

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább