Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Értesülések szerint a vártnál később mutatják be a Sólyomszem-sorozatot

A legfrissebb értesülések szerint a nyáron bejelentett Sólyomszem-sorozatot kénytelen volt elhalasztani a Disney.

A Sólyomszem-sorozatot még a San Diego-i Comic-Conon jelentette be Kevin Feige, amiben Jeremy Renner karaktere mellett fontos szerepet kap majd Kate Bishop is, a Disney+-os sorozat amolyan előszobája lesz Bishop pályafutása előtt, akinek komoly szerepet szánnak a jövőben. Most azonban úgy tűnik, hogy picit várnunk kell még a debütálásra, hiszen a hírek szerint kénytelenek voltak eltolni a bemutatót, azonban a döntés mögött nem az van, amiről az elmúlt hónapokban cikkeztek, vagyis Jeremy Renner körül kialakult családi bántalmazás vádja.

Charles Murphy értesülései szerint a júliusra betervezett forgatást eltolta a Marvel Studios egy ismeretlen későbbi időpontra. Bármennyire is úgy tűnhet, hogy a döntésben fontos szerepet játszott Jeremy Renner magánéleti balhéja, állítólag a Disney még nem foglalkozik a témával, és nem tervezik, hogy leváltsák a színészt, vagy új írják át a történetet, hogy az teljes egészében Kate Bishopra fókuszáljon.

A döntésben sokkal inkább szerepet játszott Hailee Steinfeld szerződése, akit Kate Bishop szerepével hoztak összefüggésbe, de a stúdió eddig nem kívánta megerősíteni a hírt. A színésznő naptára azonban annyira sűrű lett, hogy nem fért bele a sorozat, ezért a Disney inkább eltolta a forgatást.

Hailee Steinfeld

A nyáron bejelentett sorozatok közül a Sólyomszem volt az utolsó, amit amúgy is bemutattak volna a Disney+ streamingszolgáltatón, hiszen eredetileg 2021. őszén került volna képernyőre, de még a Thor: Szerelem és mennydörgés mozifilm előtt. A következő hetekben valószínűleg az okát is megtudjuk, miért kellett eltolni a munkálatokat, és Jeremy Renner feleségével folytatott vádaskodása mennyiben érinti szerepét, de ha James Gunn esetét nézzük, akkor valószínűleg a Disney nem fogja leváltani, hacsak valami súlyos vádat nem találnak az ügyben.

Még több a témában...

Több Disney film is új premierdátumot kapott, köztük a Mulan, a Dzsungeltúra és az Indiana Jones 5.

Kévés Bence Mihály

Boba Fett lehetett volna a Star Wars 1313 főszereplője

Sinka Tamás

Néhány ismerős arc visszatérésére számíthatunk a Cassian Andor-sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat