Sólyomszem

Jeremy Renner magánéleti problémái miatt bukhatja Sólyomszem szerepét a Marvelnél

A Sólyomszemet megformáló Jeremy Renner és volt felesége ismét a bulvár közszereplőjévé vált, miután a feleség elmondása szerint Renner megfenyegette.

A Sólyomszemet megformáló Jeremy Renner és volt felesége ismét a bulvár közszereplőjévé vált, miután a feleség elmondása szerint Renner megfenyegette.

Sonni Pacheco színész elmondása szerint Jeremy Renner a közelmúltban halálosan megfenyegette őt, és mindezt önkívületi, hallucinogén szerek befolyása alatt. A TMZ birtokába kerültek terhelő dokumentumok, melyekben egy 2015-ös esetről írnak. Jeremy Renner azt állította, hogy Sonni Pacheco öngyilkossági kísérletet akart elkövetni a vasúti sínen, miután Renner megfenyegette. Renner állítása szerint a nő lejáratókampányt indított ezután, azzal vádolta meg tévesen, hogy szexuálisan és fizikailag is bántalmazta 6 éves lányukat. Renner megjegyzi, hogy a történtek után a gyámügy is vizsgálódott a családnál, de felmentették a férfit minden vád alól.

Jeremy ügyvédje, Susan Wiesner által benyújtott dokumentumokban arról írnak, hogy a feleség még egy fényképet is manipulált, hogy azt a látszatot keltse, mintha Renner elsütött volna egy fegyvert az otthonukban, miközben a lányuk aludt. Renner vallomásában tagadta ezt, állítása szerint ilyenre soha nem került sor, a fotót pedig „durva hamisítványnak” nevezte. Abszolút ostobaságnak nevezte a nő szavait, melyben mániákus gyilkosnak nevezte őt – előbb le akarta lőni feleségét, majd magával akart végezni.

Ami pedig Pacheco kábítószerrel való visszaélés vádját illeti, Renner elmondása szerint tiszta, minden második napon vizeletmintát vesznek tőle, és eddig mindegyik teszt negatív volt. Mindezek ellenére Renner még egy családsegítőt is felbérelt, hogy helyrehozzák házasságukat, azonban a helyzet annyira eldurvult, hogy már menthetetlen kettejük viszonya. Most feleségével hétéves lányuk, Ava elhelyezési joga felett pereskedik, azonban a színész úgy gondolja, hogy nagy hibát követnek el, ha a nőnek adnak igazat, és látogatási tilalmat rendelnek el, mert valójában a labilis Sonninak van szüksége felügyeletre. A színész az elhelyezési indítványban leírja, hogy többnyire ő gondoskodott lányukról, mikor beteg volt, az anyja nem volt ott.

Jeremy Renner Sonni Pacheco

A Marvel Studios hivatalosan még nem foglalt állást az ügyben, de bennfentes hírek szerint nem nézik jó szemmel a dolgot, és két esetet vizsgálnak. Az egyik, hogy szereplőválogatás keretében új színészt keresnek a szerepre, vagy a már bejelentett Sólyomszem-sorozatban leírják szerepét, elvégre a sorozat Kate Bishop karaktert vezeti fel. A történtek után azon sem lepődnénk meg, ha a Disney közleményt adna ki, melyben megválnának a színésztől. Ezzel kapcsolatos hír, miszerint Kate Bishop szerepére Hailee Steinfeldet szemelték ki, aki most az Apple TV Dickinson című sorozat forgatásával van elfoglalva, így akár még késhet is a Marvel-sorozat, hiszen mást még nem hallgattak meg.

A Sólyomszem-sorozatot 2021 őszén tervezik bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
Pedro Pascal

Patty Jenkins végre elárulta, hogy kit játszik Pedro Pascal a Wonder Woman folytatásában

Next Article
Joker

A Joker lett minden idők legsikeresebb korhatáros filmje, amit még Ryan Reynolds is megirigyelt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!