Wide Screen
Image default
Sorozatok

Hailee Steinfeld lehet Kate Bishop a Sólyomszem-minisorozatban

Hailee Steinfeldet szemelte ki magának a Marvel Studios, aki Kate Bishop szerepébe bújhat a Sólyomszem-minisorozatban.

Hailee Steinfeldet szemelte ki magának a Marvel Studios, aki Kate Bishop szerepébe bújhat a Sólyomszem-minisorozatban.

A Variety értesülései szerint az ŰrDongó és a Pókember: Irány a Pókverzum! filmekből ismerős Hailee Steinfeld kaphatja Kate Bishop szerepét a San Diego-i Comic-Conon bejelentett Sólyomszem-sorozatban, amit természetesen a Disney+ streamingszolgáltatón fognak bemutatni 2021 őszén.

A Marvel Studios nem hozta nyilvánosságra, hogy miről fog szólni a minisorozat, bár a Bosszúállók: Végjáték eseményei után szinte biztos, hogy Jeremy Renner karaktere, Clint Barton itt szánja el magát, hogy végleg nyugdíjba vonul, s átadja az íjat tanítványának. A lap forrása hozzátette, hogy a Marvel Studios már felkereste a színésznőt is, így most arra várnak, hogy igent mondjon a szerepre.

Még nem teljesen tiszta a Marvel Studios jövőképe, mit szeretnének az Infinity Saga után, de az biztos, hogy az eredeti hat Bosszúállótól elköszönünk a jövőben, s új hősök lépnek helyükbe. Kevin Feige korábban már arra is tett utalást, hogy az Ifjú Bosszúállók tervezés alatt van, ami előbb egy sorozatnak néz ki, hogy végül a filmvásznon is bemutatkozzanak az új hősök. Steinfeld már csak korából kiindulva is nagyszerű választás lenne a szerepre, hiszen így hosszú éveken át lehetne tervezni Kate Bishoppal.

A múlt héten az is kiderült, hogy a Sólyomszem-sorozat forgatókönyvét Jonathan Igla készíti majd, miközben vezető produceri feladatokat is ellát majd a sorozat élén. Igla korábban olyan nagy sikerű alkotásokban működött közre, mint a FOX műsorán látható volt A legnagyobb dobás, vagy a Sorry for Your Loss.

Sólyomszem

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat