Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Mad Men – Reklámőrültek írója, Jonathan Igla írja a Hawkeye Disney+ sorozat forgatókönyvét

A Marvel Studios még a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy többek között Sólyomszem is saját sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatónál.

A Marvel Studios még a San Diego-i Comic-Conon jelentette be, hogy többek között Sólyomszem is saját sorozatot kap a Disney+ streamingszolgáltatónál.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a július közepén bejelentett Hawkeye című minisorozat forgatókönyvét a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatot is jegyző Jonathan Igla készíti majd, miközben vezető produceri feladatokat is ellát majd a sorozat élén. Igla korábban olyan nagysikerű alkotásokban működött közre, mint a FOX műsorán látható volt A legnagyobb dobás, vagy a Sorry for Your Loss.

Még a tervezés korai fázisában járunk, de annyi biztos, hogy a Hawkeye-sorozat Clint Barton (Jeremy Renner) történetét viszi tovább a Bosszúállók: Végjáték után, miközben Sólyomszem szárnyai alá vesz egy új íjász szereplőt is, akit Kate Bishop-nak hívnak. A rajongók már régóta várják Bishop érkezését a Marvel Moziverzumba, de az ajtó csak most nyílt meg az új szereplő előtt.

A San Diego-i Comic-Conon azt is megtudtuk a Hawkeye-sorozatról, hogy valamikor 2021 őszén debütál a Disney+ streamingszolgáltatónál, de ezen kívül még három másik minisorozatot is megerősítettek nyáron. Sólyomszem mellett a The Falcon and the Winter Soldier (2020 őszén), a WandaVision (2021 tavaszán) és a Loki (2021 tavaszán) sorozatokkal is bővíteni fogják a Marvel Moziverzum eddig palettáját.

És ezzel még nem értek véget nyárra a Marvel Studios bejelentések, hiszen pár hete a D23 Expo eseményen további Marvel-filmeket és sorozatokat jelentett be Kevin Feige, így hamarosan She-Hulk, Ms. Marvel és Moon Knight is csatlakozni fog a filmes univerzumhoz, ám várhatóan csak 2022 után lesznek láthatók ezek az új címek.

Marvel Studios

Még több a témában...

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat