Wide Screen
Sorozatok

A Marvel tehetséges írókat igazolt a Moon Knight és a She-Hulk sorozatokhoz

Miután a D23 Expón bejelentették a Moon Knight- és a She-Hulk-sorozatokat, most újabb fontos lépést tettek, ugyanis forgatókönyvírókat igazoltak a sorozatok élére.

Miután a D23 Expón bejelentették a Moon Knight– és a She-Hulk-sorozatokat, most újabb fontos lépést tettek, ugyanis forgatókönyvírókat igazoltak a sorozatok élére.

A Marvel Studios már hangsúlyozta, hogy a Disney+ streamingszolgáltatóra érkező sorozatok, filmeket megszégyenítő költségvetésből készülnek majd, hogy minőségnek felérjenek a Marvel Moziverzum korábbi alkotásaival. A stúdió 100 millió dollárnál húzta meg az alsó határt, de akár 150 milliót is ráfordíthatnak az egyes szériák készítésére.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Jessica Gao írónőt kérték fel, hogy elkészítse a She-Hulk-sorozat forgatókönyvét. Lehet, hogy Gao neve elsőre nem hangzik ismerősen, ennek ellenére Hollywood egyik legnagyobb írójáról beszélünk, aki a Rick és Morty animációs sorozatért (különösképpen a Pickle Rick epizódért) Emmy-díjat is kapott, ezen felül pedig a Szilícium-völgy néhány részéért is felelt.

Jessica Gao

Egy ehhez a cikkhez kapcsolódó másik hír, miszerint Jeremy Slater lett a Moon Knight-sorozat vezető forgatókönyvírója. Az ő neve főként Az Esernyő Akadémia című Netflix adaptáció mellől lehet ismerős, de nem idegen számára képregényvilág sem, hiszen társszerzőként dolgozott a 2015-ös Fantasztikus Négyes rebootján, de mentségére legyen mondva, az egymást ért balhék, pótforgatások és újravágások eredményeként sok mindent nem vettek át a forgatókönyvből.

Jeremy Slater

A következő lépés a rendezők és a főszereplők kiválasztása lesz, utóbbival kapcsolatban már olvashattunk pletykákat, miszerint egy Zac Efron kaliberű színészt keresnek a Holdlovag szerepére. Efron nevét nem először hozzák összefűzésbe a stúdióval, aki korábban az Örökkévalók Ikaris szerepéről is tárgyalt a Marvellel, amit végül Richard Madden kapott.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat