Wide Screen
Image default
Pletykák

A Marvel Studios egy Zac Efron kaliberű színészt keres a Moon Knight-sorozat főszerepére

Nem sokat tudunk a bejelentett Moon Knight című minisorozatról, minthogy a Disney+ egyik sorozata lesz a jövőben.

AGeeks WorldWide az elmúlt hónapokban többször is meglehetősen pontosan számolt be a hírekről, most azt állítják, hogy a Marvel Studios vezetőinek körében felmerült egy olyan gondolat ötlete, hogy milyen kaliberű színész játszhatja a Moon Knight-sorozat főszerepét, és erre egy fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő sztárt szeretnének felkérni.

Nyilvánvalóan zsidó származású színészt szeretnének a minisorozat főszerepére, és manapság igazán csak egy név jöhet számításba, mégpedig Zac Efron, aki kétségtelen, hogy hatalmas népszerűségnek örvend manapság. Nem tudhatjuk, hogy mit jelent mindez, és valóban Efron lesz a befutó, vagy csak egy hozzá hasonló sztárt szeretnének a szerepre. Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy Efron neve nem először merül fel, hiszen korábban az Örökkévalók Ikaris szerepéről is tárgyalt a Marvelllel, amit végül Richard Madden kapott.

Zac Efron

A képregények szerelmeseinek aligha kell bemutatnunk a Holdlovag származását, aki az egykori tengerészgyalogos a Bushman nevű zsoldosvezér jobbkeze volt, akivel Egyiptom és Szudán határában portyáztak. Mikor Spector rájött, hogy a rossz oldalon áll, fellázadt Bushman ellen, aki ezért a férfit a sivatag közepén hagyta, hogy a hőség végezzen vele. Spectornak az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

Ezzel kapcsolatban egy másik érdekes hír is megjelent, miként Kevin Feige eljátszott az Inhumas reboot gondolatával is, éspedig a Ms. Marvel-sorozat miatt, mert alapján véve Kamala Khan eredettörténetében fontos szerepet tölt be Black Bolt, az Inhumans tagja is.

Még több a témában...

KRITIKA: Venom

Orosz Ferenc

James Gunn válaszolt Martin Scorsese kijelentésre, miszerint a Marvel-filmek nem filmek

Kévés Bence Mihály

Jeremy Renner magánéleti problémái miatt bukhatja Sólyomszem szerepét a Marvelnél

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább