Laura Dern And Sam Neill In 'Jurassic Park'

Colin Trevorrow elárulta, hogy miért volt szükség visszahozni a Jurassic Park eredeti szereplőit

Mindennél nagyobb volumenű befejezést kap a Jurassic World trilógia, amire még a Jurassic Park eredeti főszereplői is visszatérnek.

Mindennél nagyobb volumenű befejezést kap a Jurassic World trilógia, amire még a Jurassic Park eredeti főszereplői is visszatérnek.

Colin Trevorrow, a Jurassic World 3. rendezője a múltkori a nagy bejelentése után azt is elárulta, hogy miért érezte szükségesnek, hogy visszatérjenek a franchise valódi főszereplői, Dr. Alan Grant (Sam Neill), Ellie (Laura Dern) és Malcom (Jeff Goldblum) a folytatásra, amire csak Jurassic Park IV címen hivatkoztak legutóbb.

Hogy mit akar jelenti ez a különös cím, és hogy miért kellett visszahozni az 1993-as első részből a triót, arra Trevorrow és Emily Carmichael társíró adott választ az Empire kérdéseire felelve. Arról is felvilágosítottak, hogy mindvégig ezt tervezték, és csak a megfelelő módot kereste a karakterek felélesztésére.

Majd Emily Carmichael hozzátette még, hogy azért hívják Jurassic Park IV-nek a filmet, hiszen az is. Bár konkrét részleteket nem árultak el a filmről, a direktor olyan szavakba bocsátkozott, hogy a film mögött álló csapatnak mérlegelnie kellett, hogy a karakterek milyen fejlődésen mehettek keresztül a legutóbbi, a Jurassic Park 3.-os szereplésük óta – kivéve Malcolm, aki egy cameóra beugrott a Jurassic World: Bukott birodalomba tavaly.

A folytatásban az eredeti trió mellett visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard párosa is, Owen Grady és Claire Dearing szerepében, csak még azt nem sikerült kideríteni, hogy egy csapatban, vagy külön utakat járnak be. A tét nem kevesebb, mint az emberiség jövője, ugyanis a Jurassic World: Bukott birodalomban a dinoszauruszok kiszabadultak, ellepték a világot.

A Jurassic World 3. rész bemutatóját 2021. június 11-ére tűzték ki.

Colin Trevorrow Emily Carmichael
Total
37
Shares
Previous Article
Superman Lois

Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch főszereplésével készül a Superman és Lois című sorozat

Next Article
Midway

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket adunk a Midway premier előtti vetítésére

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!