Jurassic World

Az Amblin Television egy élőszereplős Jurassic World tévésorozaton dolgozik

Egy felettébb érdekes pletyka szerint a Universal Studios egy élőszereplős Jurassic World-sorozaton dolgozik, ami a trilógia folytatása lesz.

Egy felettébb érdekes pletyka szerint a Universal Studios egy élőszereplős Jurassic World-sorozaton dolgozik, ami a trilógia folytatása lesz.

Egy rajongói oldal, a Jurassic Outpost számolt be a hírről, miszerint a Universal Studios kérésére az Amblin Televesion egy élőszereplős Jurassic World-sorozaton kezdett dolgozni. Noha még nagyon korai fázisban járnak, konkrét részletek nem derültek ki a szóban forgó tévéműsorról, ám a projekt fedélzetén köszöntjük Colin Trevorrow és Steven Spielberg rendezőket, akik Justin Falvey és Darryl Frank mellett produceri teendőket vállalnak.

A kanadai Vancouver, ami korábban a The CW csatorna Arrowverse sorozatok forgatásának is otthonául szolgált, a Jurassic World elsődleges helyszíne lehet, és ezek után azon sem lepődnénk meg, ha a Jurassic World: Dominion befejező részt többnyire itt filmeznék. Az oldal úgy saccolja, hogy a sorozat valószínűleg 2021-ben, vagy 2022-ben debütál a Peacock streamingszolgáltatón.

Ugyanakkor arról is hallani lehet, hogy a sorozat szorosan kapcsolódik majd a Jurassic World franchisehoz, ami nagyszerű lehetőséget biztosít a sorozat készítőinek, hiszen már a Jurassic World: Bukott birodalomban láttuk, hogy a dinoszauruszok kiszabadultak, és ez várhatóan csak tovább fog tetőzni a harmadik részben, magyarul tökéletes előfeltétele egy többrészes TV-műsornak.

Frank és Falvey az Amblin Televison társelnökei, és nemrég vezetői producerként dolgoztak a kritikusok által is méltán nagyra becsült The Americans sorozaton, de még mielőtt bármit kőbe vésnék a produktummal kapcsolatban, várjuk meg a hivatalos bejelentést.   

Jurassic World
Total
1
Shares
Previous Article
Kamala Khan Ms Marvel

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel képregények most Ms. Marvel szupererejéről rántja le a leplet

Next Article
A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg előzménysorozat érkezik a Disney+ platformra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!