Főoldal Filmek A Jurassic World 3. forgatási képei arról árulkodnak, hogy havas tájon is látunk dinókat?
Filmek

A Jurassic World 3. forgatási képei arról árulkodnak, hogy havas tájon is látunk dinókat?

Colin Trevorrow alig egy hete jelentette be a Jurassic World 3. forgatását, most újabb képeket osztott meg a munkálatokról.

811
Jurassic World
Forrás: Universal Pictures

Colin Trevorrow alig egy hete jelentette be a Jurassic World 3. forgatását, most újabb képeket osztott meg a munkálatokról.

A Jurassic World 3. legújabb forgatási képei egy új és hűvös helyre csábítják a rajongókat, de mindez mit jelent a folytatásra nézve? Lehet, hogy a mára már kihalt őshüllőket látjuk a hófödte tájakon is, vagy mire utalnak a legújabb fényképek? Colin Trevorrow keményen dolgozik a franchise harmadik részén, és képekkel borzolja a rajongókat, hogy mire számíthatunk a befejező részben.

A filmrendező múlthéten egy képpel erősítette meg, hogy a trilógia utolsó része a Jurassic World: Dominion címet kapta, és bár hivatalos képeket láttunk és a filmcímet is megtudtuk, nem sokat tudunk a folytatásról. Trevorrow korábban úgy fogalmazott, hogy thrillerbe illő történettel zárul a Jurassic World franchise, de ez minden, amit elárult.

És akkor lássuk a friss forgatási fotókat, amiket nemrég osztott meg a rendező közösségi oldalán:

Az elmúlt filmeknél többször is Hawaiin forgattak, ami a Nublar sziget egy képzeletbeli helyszínéül szolgált, azonban a Jurassic World: Bukott birodalom óta tudjuk, hogy többet nem térhetünk vissza a szigetre, hiszen egy vulkánkitöréssel megsemmisült a sziget élővilága. Az ikonikus helyszín helyett Trevorrow egy hidegebb helyet választott, ahol még havat is látunk majd. A most megosztott képen csak a stáb néhány tagját látjuk jókedvűen a forgatás közben, a szereplők közül egyet sem, így nehéz megmondani, hogy az új rész egyik központi helyén járunk, vagy milyen céllal kalandozunk majd a hegyekben. Bármennyire is hangzik furcsán, mivel a dinók kiszabadultak a második részben, nem kizárt, hogy néhánnyal még havas tájon is találkozunk.

A filmmel kapcsolatban többen is azt gondolják, hogy a történet nem korlátozódik majd egy helyszínre, hanem több helyszínen párhuzamosan is mehet a cselekmény. Persze ezek csak pletykák, akárcsak a legújabb kép, hogy havas tájon is látjuk majd a Föld egykori legnagyobb élőlényeit. Amit viszont biztosra vehetünk, hogy a Jurassic Park sztárjai visszatérnek a befejező részre, és már az sem elképzelhetetlen, hogy a dinószerető Tim és Lex is visszatér.

A Jurassic World: Dominion bemutatója 2021. június 11-én lesz.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic-World-Chaos-Theory
Sorozatkritikák

Jurassic World: Káoszelmélet kritika

A Káoszelmélet végre közelebb hozza amit a Világuralom ígért, szinte tökéletesen tálalva.

Jurassic-World-Chaos-Theory
Előzetesek

Megérkezett a Jurassic World: Káoszelmélet első kedvcsinálója

Befutott a Jurassic World: Káoszelmélet legelső kedvcsinálója, melyben visszatérhetünk immár egy dinoszauruszok...

Jurassic Park
Filmek

Colin Trevorrow szerint kár volt folytatni a Jurassic Parkot

Nem kellett volna folytatni a klasszikus Jurassic Parkot.