Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy bemutatójának törlése veszélyezteti a Marvel Moziverzum más bemutatóit is?

Tegnap a Disney megerősítette, hogy nem fogják nyáron bemutatni a Fekete Özvegyet, de mindez mit jelent az univerzumra nézve?

Tegnap a Disney megerősítette, hogy nem fogják nyáron bemutatni a Fekete Özvegyet, de mindez mit jelent az univerzumra nézve?

Ahogy az elmúlt napokban a nagy filmstúdiók sorra mondták le a bemutatókat, tegnap a Disney is megerősítette, hogy a magyar idő szerint április 30-ára tervezett film bemutatóját törölték határozatlan időre, de ami nagyobb aggodalomra adott okot, hogy mindez mit jelent a Marvel Moziverzum egészére nézve. Nyilvánvalóan ennél most sokkal égetőbb kérdések vannak a világon, de sok rajongót mégis foglalkoztat a téma, és nem szabad megfeledkezni a Disney+ sorozatairól sem, aminek forgatásait szintén leállították, de azok esetében még nem beszélhetünk a premierek törléséről.

Mi történik akkor, hogy a Fekete Özvegy-filmet csak a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat után fogják bemutatni, amit eredetileg augusztus végén szeretnének bemutatni a platformon, a szólófilm ennyiben befolyásolja a jövőt, esetleg emiatt el kell halasztani a sorozatot is? A narratívában vannak egymásra épülő részek, esetleg bizonyos jeleneteket emiatt át kell írni, vagy egyszerűen ki kell vágni? Csak néhány olyan kérdés, ami felmerült bennünk a tegnap után, és most ezekre próbálunk választ adni.

Más lapokat is foglalkoztat a téma, köztük a Variety szerkesztőségét, akik arról adtak jelentést, hogy egy a Marvel Studioshoz közeli forrás arról számolt be nekik, hogy a Fekete Özvegy premier eltolása nem veszélyezteti a Marvel Moziverzum idővonalát.

Nem egyértelmű a kijelentés, vagyis hogy a Disney még augusztus előtt bemutatja a Fekete Özvegy-filmet, vagy az a tény, hogy Natasha kalandja az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, az nem befolyásolja és nincs hatással a 4. fázis mozifilmjeire és sorozataira – amit kötve hiszünk. Kevin Feige korábban úgy fogalmazott, hogy nem véletlen az időzítés, hogy a 4. fázist ezzel a filmmel indítják.

Minden attól függ most, hogy meddig tart majd a járvány, és hogy a Disney+ sorozatok forgatásai meddig állnak, mert ha elhúzódik a járvány, akkor kár is beszélni erről, hiszen biztos, hogy a Fekete Özvegy után mutatják be a csatornán azokat a sorozatokat. A helyzet az Örökkévalókra is hatással lesz, hiszen nyárra időzítették a pótforgatást és a tesztvetítést is, amit nem biztos, hogy meg tudnak tartani majd a november 5-ei bemutató előtt.

Total
15
Shares
Previous Article
Star Wars: Az utolsó Jedik

Rian Johnson: bárcsak tartottak volna tesztvetítést Az utolsó Jedik bemutatója előtt

Next Article

Megvannak a PlayStation 5 specifikációi

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!