Főoldal Sorozatok Két hét szünet után folytatódhat a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozat forgatása
Sorozatok

Két hét szünet után folytatódhat a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozat forgatása

Sólyom és a Tél Katonája Disney+ sorozatát augusztusban mutatják be, de lehet, hogy el kell majd tolni a bemutatót a koronavírus miatt.

603
The Falcon and the Winter Soldier

Sólyom és a Tél Katonája Disney+ sorozatát augusztusban mutatják be, de lehet, hogy el kell majd tolni a bemutatót a koronavírus miatt.

A Disney már megtette a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvány miatt, csütörtökre minden élőszereplős film forgatását leállította ideiglenesen. A The Falcon and the Winter Soldier-sorozat stábja a lehető legrosszabbul jött ki, múlt héten kénytelenek voltak elhagyni Prágát a járvány miatt, ez pedig akár a nyár végére kitűzött bemutatóra is hatással lehet.

Hollywood is belátta, hogy a forgatókönyvet ezúttal nem ők szerkesztik, őket sem kerüli el a járvány, és muszáj megtenniük a szükséges óvintézkedéseket. Bár voltak morgolódások, hogy egyes forgatások még mindig zajlanak, köztük egy másik Disney+ sorozaté, a Loki-sorozatot nem állították le, ám a mai nap végére a legnagyobb stúdiók egytől-egyig leállították a forgatásokat, így a Jurassic World: Dominion, A kis hableány élőszereplős feldolgozás, és még a nagyon makacs Warner Bros. is közleményt adott ki este, melyben a The Batman forgatás beszüntetéséról számolnak be.

Egy Facebook-bejegyzésben, amit Catrett Locke Casting tett közzé, korábban az állt, hogy a Loki-sorozatot hétfőn folytatták volna, de a The Falcon and the Winter Soldier munkálataival sem állnak le tartósan, mert két hét múlva, március végén – akárcsak a The Batman esetében – folytatódnak. A bejegyzésben számos más tévésorozat került még szóba, estére pedig felvették az ‘Architect’ nevet is a listára, ami történetesen a Loki-sorozat munkacíme – itt egy hét halasztásról beszélnek.

Nehéz megmondani, hogy milyen hatással lehetnek a tervezett bemutatókra, kénytelenek lesznek-e eltolni őket, mert minden attól függ, hogy a következő hónapokban a dolgok hogyan alakulnak majd. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája stábja már kényszerpihenőre ment, miután a rendező karanténba vonult, ám több másik forgatásról még nem döntöttek, hiszen a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Pókember 3. és más Marvel-sorozatok forgatását nyárra tervezték.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...