The Batman

A Warner Bros. leállította a The Batman forgatását, de csak a látszat kedvéért

Miután több filmstúdió, köztük a Disney és a Universal Studios leállított minden élőszereplős film forgatását, addig a Warner az utolsó percekig kitartott.

Miután több filmstúdió, köztük a Disney és a Universal Studios leállított minden élőszereplős film forgatását, addig a Warner az utolsó percekig kitartott.

Ma délután a Warner Bros. is megerősítette, hogy a koronavírus-járvány miatt beszünteti a The Batman munkálatait a szigetországban, de nem akármilyen ürüggyel. Miközben a film forgatását éppen átköltöztetik Londonból Liverpoolba, hogy így próbálják elkerülni a világjárványt, kéthetes forgatási szünetet rendeltek el, ami gyakorlatig egyenlő azzal, hogy a teljes stáb egyik városból átköltözik a másikba. A szó szoros értelemben nem is álltak le a munkálatokkal, mert bár a színészek nem dolgoznak, attól a stáb kemény munkát végez a következő napokban is.

A Warner Bros. Pictures a mai naptól kéthetes szünetet rendel el a The Batman produkcióval kapcsolatban. A stúdió továbbra is szorosan figyeli majd a kialakult helyzetet.

Miközben más nagy stúdiók nem tudták megmondani, hogy meddig állnak le a munkálatok, csak határozatlan idő szerepelt kommünikéjükben, addig a Warner derűlátó a helyzettel kapcsolatban, szerintük két hét is elég a járvány átvészelésre. Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy várhatóan a dolgok csak rosszabbra fognak fordulni az Egyesült Királyságban – a szakértők úgy saccolják, hogy két-négy hétre vannak attól az állapottól, ami most Észak-Olaszországban van – vagyis nagy sansz van arra, hogy a járvány súlyosabban érinti majd The Batmant is, de ez semmiképp sem érinti a bemutatót.

Justin Kroll, a Variety újságírója eközben arról számolt be, hogy forrásai arról számoltak be, hogy a Mátrix 4. munkálatai még mindig zajlanak, vagyis ott nem rendeltek el szünetet, hiszen Berlinben forgatják a franchise negyedik rész képsorait, az ország pedig megtette a szükséges lépéseket a járvány megfékezésére. A King Richard felvételét is itt tervezték, és újraütemezést követően a rossz időjárásra való tekintettel átköltöztették a stábot Los Angelesbe. Arról nem esett szó, hogy a Legendás állatok 3. részét miben érinti a Warner bejelentése, de többen is úgy gondolják, hogy jövő hét hétfőn Angliában elrajtol.

Total
9
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Westworld

SOROZATKRITIKA: Westworld S03E01-04

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Két hét szünet után folytatódhat a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozat forgatása

Related Posts