Wide Screen
Image default
Filmek

A Warner Bros. leállította a The Batman forgatását, de csak a látszat kedvéért

Miután több filmstúdió, köztük a Disney és a Universal Studios leállított minden élőszereplős film forgatását, addig a Warner az utolsó percekig kitartott.

Miután több filmstúdió, köztük a Disney és a Universal Studios leállított minden élőszereplős film forgatását, addig a Warner az utolsó percekig kitartott.

Ma délután a Warner Bros. is megerősítette, hogy a koronavírus-járvány miatt beszünteti a The Batman munkálatait a szigetországban, de nem akármilyen ürüggyel. Miközben a film forgatását éppen átköltöztetik Londonból Liverpoolba, hogy így próbálják elkerülni a világjárványt, kéthetes forgatási szünetet rendeltek el, ami gyakorlatig egyenlő azzal, hogy a teljes stáb egyik városból átköltözik a másikba. A szó szoros értelemben nem is álltak le a munkálatokkal, mert bár a színészek nem dolgoznak, attól a stáb kemény munkát végez a következő napokban is.

A Warner Bros. Pictures a mai naptól kéthetes szünetet rendel el a The Batman produkcióval kapcsolatban. A stúdió továbbra is szorosan figyeli majd a kialakult helyzetet.

Miközben más nagy stúdiók nem tudták megmondani, hogy meddig állnak le a munkálatok, csak határozatlan idő szerepelt kommünikéjükben, addig a Warner derűlátó a helyzettel kapcsolatban, szerintük két hét is elég a járvány átvészelésre. Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy várhatóan a dolgok csak rosszabbra fognak fordulni az Egyesült Királyságban – a szakértők úgy saccolják, hogy két-négy hétre vannak attól az állapottól, ami most Észak-Olaszországban van – vagyis nagy sansz van arra, hogy a járvány súlyosabban érinti majd The Batmant is, de ez semmiképp sem érinti a bemutatót.

Justin Kroll, a Variety újságírója eközben arról számolt be, hogy forrásai arról számoltak be, hogy a Mátrix 4. munkálatai még mindig zajlanak, vagyis ott nem rendeltek el szünetet, hiszen Berlinben forgatják a franchise negyedik rész képsorait, az ország pedig megtette a szükséges lépéseket a járvány megfékezésére. A King Richard felvételét is itt tervezték, és újraütemezést követően a rossz időjárásra való tekintettel átköltöztették a stábot Los Angelesbe. Arról nem esett szó, hogy a Legendás állatok 3. részét miben érinti a Warner bejelentése, de többen is úgy gondolják, hogy jövő hét hétfőn Angliában elrajtol.

Még több a témában...

Valójában Henry Cavill és a Warner közötti beszélgetésre nem került sor, bár a stúdió szeretné, ha Superman visszatérne

Kévés Bence Mihály

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat