A Hangya és a Darázs

A Rick és Morty írója dolgozik majd A Hangya 3. részén

A Cartoon Network csatornán futó, Rick és Morty íróját kérték fel, hogy írja meg A Hangya 3. forgatókönyvét.

A Cartoon Network csatornán futó, Rick és Morty íróját kérték fel, hogy írja meg A Hangya 3. forgatókönyvét.

Bár úgy tűnhet, hogy a koronavírus-járvány miatt az élet megállt Hollywoodban, hiszen a forgatásokat leállították, a bemutatókat eltolták nagyjából fél évvel, és még a következő hónapokra időzített munkákat is inkább az év későbbi felére csoportosították át, de bizonyos területeken a munka továbbfolyik. Colin Trevorrow néhány napja arról osztott meg képet, hogy otthonról is a Jurassic World 3. részén dolgozik, vagy ott van David F. Sandberg a Shazam! éléről, aki karantén idején egy horrorrövidfilmet forgatott feleségével a főszerepében. Szóval kreatív ötletekkel próbálják elütni az időt.

A Paul Rudd főszereplésével bemutatott A Hangya franchise harmadik része már tavaly zöld lámpát kapott, de csak most találtak írót a filmhez. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a népszerű Rick és Morty-sorozat producere és írója, Jeff Loveness csatlakozott a Marvelhez. Állítólag Loveness a Hollywoodot is elért járványt megelőző napokban csatlakozott a stúdióhoz, aki a rajzfilm mellett a Jimmy Kimmel Live beszélgetős műsorhoz is írt szöveget, valamint a 89. Oscar-ünnepség több anyagán is dolgozott.

Peyton Reed dirigálja majd A Hangya franchise harmadik részét is, miután zöld utat kapott a projekt. A Hangya 3. mellett eddig hivatalosan a Fekete Párduc második részét jelentették be, aminek a bemutatója 2022. május 6-án lesz, de a Disney korábban kiadott füzetében egy 2022. július 29-ei dátum mellett is szerepel Marvel-film, ami minden bizonnyal Scott Lang és Hope Van Dyne új filmjébe enged betekintést – már csak azért is, mert hasonló nyári időben mutatták be a korábbi két részt is.

Total
5
Shares
Previous Article
Scooby-Doo

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Next Article

Szokatlan játékelem szivárgott ki a The Last of Us Part II-ből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!