Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow otthonról is megállás nélkül dolgozik a Jurassic World 3. részén

A Jurassic World: Dominion londoni forgatását leállították a világjárvány miatt, de még ez sem gátolhatja meg, hogy továbbdolgozzanak a filmen.

A Jurassic World: Dominion londoni forgatását leállították a világjárvány miatt, de még ez sem gátolhatja meg, hogy továbbdolgozzanak a filmen.

Nagy hollywoodi stúdiók az elmúlt néhány hétben a koronavírus-járvány miatt sorra állították le a forgatásokat, így sok más blockbusterhez hasonlóan a Jurassic World: Dominion sem kerülhette el, hogy hetekre beszüntessék a forgatást, bár ez nem egyenlő azzal, hogy teljesen megállt az élet, ettől függetlenül még továbbra is dolgoznak a filmen, legalábbis a képek alapján – szigorúan csak home office jelleggel.

A Jurassic World 3. munkálatai már csaknem három hete tartottak, amikor a járvány elérte az öreg kontinenst, s leálltak a kamerák, ez pedig akár még a jövő évi bemutatóra is hatással lehet, mert bármennyire is tűnik nagyon távolinak a bemutató, az előkészületek jóval tovább tartottak (három hónapos csúszás), mint azt szerették volna. De még korai lenne a premier halasztásról beszélni, hiszen a filmet csak 2021. június 11-én fogják bemutatni.

Colin Trevorrow próbálja hasznosan kitölteni az otthoni szabadidejét, hiszen még otthonról is a folytatáson dolgozik. Egy friss képet is megosztott a filmről, bár ebből nehéz megmondani, hogy kit látunk a fotón, mert csak egy ismeretlen szereplőt látunk miközben biciklijét tolja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Working from home. #JurassicWorld

Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) által megosztott bejegyzés,

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplők mellett a már korábban bejelentett Jurassic Park három főszereplője, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is visszatér a befejező részre, de egyre több forrás számol be arról, hogy akár az eredeti film gyerek színészei is visszatérnek. Ők már rajtra készen várják a telefonhívást, ahogy azt egy korábbi interjúban is elmondták.

Jurassic World 3. történetét Colin Trevorrow rendező és Emily Carmichael (a fenn látható Battle at Big Rock rövidfilm írója) hozta össze, ami Trevorrow elmondása szerint egy thrillernek felel meg

Még több a témában...

Sam Neill régi barátját üdvözölte a Jurassic World: Világuralom forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Laura Dern és Sam Neill ismét dinoszauruszokkal harcol a Jurassic World: Világuralom forgatásán

Vigh Martin

[SDCC 2020] A franchise legélethűbb dinoszauruszaival találkozhatunk majd a Jurassic World: Dominionban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat