Wide Screen
Image default
Filmek

[D23 2019] Bejelentették a Fekete Párduc 2. részt, rendezői székben ismét Ryan Coogler lesz látható

Végre hivatalosan is bejelentették a Fekete Párduc folytatását, amit Ryan Coogler rendez, és már bemutatót is tudunk hozzá.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke a Comic-Con után hol másutt jelentette volna be a Fekete Párduc második részét, mint a Disney saját rendezésű D23 Expóján. Múlt hónapban a San Diego-i Comic-Conon ugyanakkor már bejelentették a Marvel Moziverzum 4. fázisát, azonban a következő szakasz meglehetősen rövidre sikerült, csak két évet, így 2022-től nyitva van a kapu a sikertörténetek folytatásai előtt, így a Fekete Párduc előtt is.

A Marvel Studios előadását Kevin Feige rögtön azzal kezdte, hogy színpadra szólította Ryan Coogler rendezőt, hogy közösen jelentsék be a Fekete Párduc 2. részt 2022. május 6-ára. Coogler egyelőre nem szerette volna felfedni a hivatalos címet, mint ahogy a film főgonoszát is teljes titoktartásban kezelik, aki pletykák szerint Namor lesz, akire utalást a Bosszúállók: Végjátékban is hallhattunk.

De a folytatás szereplőgárdáját sem jelentették be, bár Chadwick Boseman és Letitia Wright visszatérése borítékolható a második részre, hiszen míg előbbi magát Fekete Párducot játssza, addig Wright karaktere az új Tony Stark lehet, hiszen Shruti tehetségét már megcsillogtatta az első részben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is.

Fekete Párduc

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Fényképek Scarlett Johansson jelmezpróbájáról, amikor először próbálta fel a Fekete Özvegy-jelmezt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon