Főoldal Filmek A Hangya és a Darázs: Kvantumánia színésze kaotikus állapotokról számolt be a forgatáson
Filmek

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia színésze kaotikus állapotokról számolt be a forgatáson

Durva volt A Hangya és a Darázs: Kvantumánia forgatása.

463
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Már a bemutatója előtt bukásra volt ítélve A Hangya és a Darázs: Kvantumánia? A Marvel Moziverzum egyik legnagyobb bukásának kaotikus forgatásáról beszélt Katy O’Brian. Ezt valahol sejtettük, hiszen az egy évvel ezelőtt bemutatott filmről röviden annyit lehet elmondani, hogy a Marvel Studios leggyengébb filmjei között tartják számon, és pont.

A harmadik rész történelmi kasszabukásnak számít a szuperhősök műfajában. A franchise első két sikeresnek mondható része után úgy tűnt, hogy a harmadik film uralni fogja a nyitóhétvégét, bemutatja a rajongóknak az MCU következő nagy gonoszát Jonathan Majors Kang, a Hódító szerepében. De nem ez történt, egymást érték a pofonok, mind az ítészek sározták a filmet, és még a rajongók is rosszakat mondtak az addig olajozottan működő Marvel Studios gépezetéről.

Az, hogy a film ennyire rosszul teljesített, nem csak a rajongókat lepte meg. A film írója is meglepődött, amikor a kritikusok földbe döngölték a filmet, Jonathan Majors rendőrségi ügyei pedig végképpen megakadályozták, hogy a projekt valaha is talpra álljon a rajongók szemében.

A legújabb jelentés szerint a problémák már egész korán kezdődtek. Nem ment zökkenőmentesen a forgatás sem, ott is érződtek a problémák. Amikor az MCU-film forgatásáról beszélt az Entertainment Weekly riportjában, Katy O’Brian elárulta, hogy a forgatókönyvet egészen a forgatás utolsó napjáig folyamatosan írták.

Igen, ez abszolút kaotikus volt. Azt hiszem, egészen az utolsó napig kaptunk új oldalakat, és azt hiszem, az utolsó napon új küzdelemben találtam magam. Egyszerűen csak úgy megjelentek előttem, hogy itt van egy új harc, csináld.

Katy O’Brian

O’Brian “csodálatosnak” nevezte mindezt, amit a stúdiónál tapasztalt. “Azt hittem, hogy mivel újonc voltam, nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, vagy nem vettek tudomást rólam, vagy egyszerűen csak nem éreztem magam a bőrömben, de mindig olyan barátságosnak tűntem, amennyire csak lehetett. Meglepett ez a környezet” – tette hozzá.

Az elmúlt években több hasonló esetről is beszámoltak. Talán az egyik legemlékezetesebb a Doctor Strange az őrület multiverzumában volt, de azzal a filmmel ellentétben itt nem világos, hogy mi változott a Kvantumánia forgatókönyvében. Korábbi pletykák szerint a film eredetileg úgy ért véget, hogy Scott Lang és Hope Van Dyne a Kvantumbirodalomban ragadt.

MV5BNzllY2I5YzAtZjE2MS00MDVlLTllMTktNWYwMTEyZmJlYWM4XkEyXkFqcGdeQXVyMTE0MzQwMjgz. V1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.