Főoldal Filmek Peyton Reed vezetésével készül A Hangya 3.
Filmek

Peyton Reed vezetésével készül A Hangya 3.

A Marvel Studioshoz közeli forrás megerősítette, hogy Peyton Reed rendező visszatér A Hangya franchise harmadik részére.

733
A Hangya és a Darázs

A Marvel Studioshoz közeli forrás megerősítette, hogy Peyton Reed rendező visszatér A Hangya franchise harmadik részére.

Miután néhány hete már beszámoltunk a Marvel tervéről, most a The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, miszerint Peyton Reed dirigálja majd A Hangya franchise harmadik részét is, miután zöld utat kapott a projekt. James Gunn (A galaxis őrzői) és Jon Watts (Pókember) rendezők után ezzel Reed is lehetőséget kap, hogy befejezzék az általa létrehozott trilógia utolsó részét.

Szigorú titoktartás előzi meg a film sztoriját, de ahogy arra számítani lehet, a filmben visszatér Paul Rudd, valamint Evangeline Lilly, mint Hangya és a Darázs, ezen felül pedig még Emma Fuhrmann felbukkanására is számíthatunk, akit legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láttunk Cassie Lang szerepében. Ő fontos szereplője lehet a Marvel Moziverzumnek, már ha Kevin Feige valóban tervezi a Fiatal Bosszúállók bemutatását.

A forgatás várhatóan 2020 végén, vagy rosszabb esetben csak 2021 elején veszi kezdetét, Doctor Derricksontól a Doctor Strange az őrült multiverzumban és a Taika Waitit rendező Thor: Szerelem és mennydörgés folytatások után. Ami pedig a bemutatót illeti, a Marvel Studios valamikor 2022-ben készül bemutatni, és ezzel egy újabb filmet erősítettek meg az 5. fázisból.

A Hangya 3. mellett eddig hivatalosan a Fekete Párduc második részét jelentették be, aminek a bemutatója 2022. május 6-án lesz, de a Disney korábban kiadott füzetében egy 2022. július 29-ei dátum mellett is szerepel Marvel-film, ami minden bizonnyal Scott Lang és Hope Van Dyne új filmjébe enged betekintést – már csak azért is, mert hasonló nyári időben mutatták be a korábbi két részt is.

A Hangya és a Darázs
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Fantasztikus Négyes
Filmek

A Fantasztikus Négyes Lényét alakító színészt arról kérdezték: Hogyan készül a szerepre?

Ebon Moss-Bachrach nem akármilyen technikával készül A Fantasztikus Négyes szerepére.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...