Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

A Disney 2022-tól új Star Wars- és Marvel-filmeket mutat be, csúsznak az Avatar részek

A Disney az este folyamán ismertette a filmes kalendáriumát, hogy a következő években mikor érkeznek az új Star Wars-, Avatar– és Marvel filmek.

A The Walt Disney mozifilmek széles palettájával készül a következő 8 évben is, ugyanis nemrég ismertették a premierfilmek naptárát 2020-tól egészen 2027-ig. Sajnos sok dátum mellett csak egy titokzatos cím szerepel, nem tudni, hogy pontosan mely alkotásokat mutatják be az adott napon.

Többek közt a naptárból kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora után egy kis szünetet tart a Lucasfilm, három évig nem mutatnak be új Star Wars-filmet a mozikban, azonban valószínűleg a 2022-ra kiirt dátum az új trilógia első részét takarja, majd 2024 és 2026 decemberében újabb részeket láthatunk a messzi-messzi galaxisból. Rian Johnson és a Trónok harca rendezőpárosa, David Benioff és D.B. Weiss hamarosan új filmeken, vagy ha jobban tetszik trilógiákon fognak dolgozni, de még homály, hogy mely rendezők alkotásait mikor láthatjuk a következő években.

Lassan egy örökkévalóságnak tűnik kivárni az Avatar folytatásait, ugyanis az Avatar 2. bemutatóját ismét elnapolták. A filmet eredetileg 2020. december 18-án mutatták volna be, ám csak 2021. december 17-én kerül mozikba. A többi rész premierét is eltolták, az Avatar 3. 2023. december 22-én (eredetileg 2021. december 17.), az Avatar 4. 2025. december 19-én (eredetileg 2024. december 20.), míg az Avatar 5. csak 2027. december 17-én (eredetileg 2025. december 19.) kerül a mozikba.

Jövőre a Marvel Studios összesen két filmet fog bemutatni, amik alighanem a Fekete Özvegy önálló rész és a The Eternals alkotások lesznek. 2021-ben pedig visszatérünk az évenkénti három alkotáshoz, amik között minden bizonnyal A galaxis őrzői vol. 3. része is szerepel, illetve Doctor Strange második része is borítékolható erre az évre. De nem lennénk meglepve, ha februárra bejelentenék a Fekete Párduc második részét.

A rajongók álma valóra vált a Disney és a 20th Century Fox házassággal, így hamarosan az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei csatlakozni fognak a Marvel Moziverzumhoz, így azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy 2022-ben már ezekből csemegézhetnek a rajongók, hiszen Kevin Feige korábban 5 évet jósolt a karakterek szerepeltetésére.

Még több a témában...

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon