Wide Screen
Image default
Filmek

2020-ban kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios és James Gunn 2020-ra időzítették A galaxis őrzői vol. 3. rész forgatását.

A Disney még 2017-ben rúgta ki James Gunnt miután a rendező a múltban sértő és bántó megjegyzéseket tett a közösségi oldalán, azonban távozása előtt még elkészítette a film forgatókönyvét. Gunn hamar új munkaadóra lelt, a Warner Bros. stúdió a The Suicide Squad rebootjával bízta meg, amin jelenleg is teljes erejével dolgozik. Majd ezután jött a fordulat, hiszen a történtek után végül a Disney megkegyelmezett a Gunn-nak, aki így visszatérhetett A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe, ám annak munkáival csak az The Suicide Squad után foglalkozik.

Korábbi beszámolók szerint a Marvel Studios a rendező elvesztése után rövid időre parkolópályára küldte a franchise harmadik részét, s csak 2021-ben tervezték elővenni a trilógia utolsó rész forgatókönyvét, ám a legújabb hírek szerint erre már jövőre sor kerülhet. A The Hollywood Reporter értesülései szerint 2020-ban kezdik a forgatást a franchise öt főszereplőjével.

A galaxis őrzői vol. 3. forgatását eredetileg 2019 elejére időzítették, azonban a Disney keresztbe tett a Marvelnek. Szerencsére azonban a rajongók és a színészek a végsőkig kitartottak szeretett rendezőjük mellett, és a stúdió is belátta, hogy Gunn nélkül aligha készült volna el a harmadik rész. Szigorú titoktartás előzi meg a film cselekményét, bár a film nagy valószínűséggel a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik majd.

Még több a témában...

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Kévés Bence Mihály

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat