James Gunn

2021 év elején indulhat A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

A legfrissebb jelentések alapján, James Gunn csak két év múlva kezdi A galaxis őrzői vol. 3. forgatását, addig a The Suicide Squad munkáival lesz lefoglalva.

A legfrissebb jelentések alapján, James Gunn csak két év múlva kezdi A galaxis őrzői vol. 3. forgatását, addig a The Suicide Squad munkáival lesz lefoglalva.

Alig egy hete derült ki, hogy a Disney vezetősége megkegyelmezett James Gunn rendezőnek, akit még 2018 nyarán rúgtak ki A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székéből, miután a direktor fénykora előtt a múltban több bántó és sértő megjegyzést is tett a nőkre. Azonban a rajongók és a franchise szereplői a végsőkig kitartottak Gunn mellett, és ez később jobb belátásra bírta Alan Hornt a Disney filmrészleg osztály vezetőjét is, aki megkegyelmezett az Őrzők mindenkori rendezőjének. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Eredeti tervek úgy szóltak, hogy most télen kezdik a forgatást, ám a Marvel Studios kénytelen volt elnapolni több évvel a forgatást, miután rendező nélkül maradt a projekt. Bár utólagosan kiderült a Disney nyilatkozatából, hogy nem is kerestek mást Gunn helyére, így egyszerűen csak parkoló pályára került a trilógia befejező része.

A Production Weekly értesülései szerint A galaxis őrzői vol. 3. termelését csak 2021-ben kezdik meg, hiszen James Gunn jelenleg serényen dolgozik a DC/Warner párosnál a The Suicide Squad teljes rebootján. Gunn nem szeretné elsietni egyik projektet sem, így most minden idejét az Öngyilkos osztag leendő új és egyben teljes újradolgozására fordítja, s csak utána veti magát bele a „Hot Christmas” munkacímre keresztelt Őrzők harmadik kalandjába. Valószínűleg nem fogják elhúzni A galaxis őrzői vol. 3. előkészületét, hiszen a forgatókönyv már elkészült – maga James Gunn írta még távozása előtt.

James Gunn

Total
5
Shares
Previous Article
Deadpool

Deadpool nem akárhogy üdvözölte, hogy a Disney bekebelezte a Foxot

Next Article

Temérdek új reklámanyagot kaptunk a Bosszúállók: Végjáték mellé

Related Posts