James Gunn

James Gunn teljes egészében egy Suicide Squad rebooton dolgozik

Megerősítették, amiről már korábban is beszéltek, hogy James Gunn nem folytatáson, hanem egy Suicide Squad alkotáson dolgozik.

Megerősítették, amiről már korábban is beszéltek, hogy James Gunn nem folytatáson, hanem egy Suicide Squad alkotáson dolgozik.

A JoBlo beszélgetett a Shazam! Producerével, Peter Safran-nal, aki a lapnak elárult egyet s mást a régóta tervezés alatt álló Suicide Squad folytatásról is, azonban Safran egyértelműen kijelentette, hogy James Gunn egy teljesen új filmen dolgozik, tehát rebootot kap a gonosztevőkből álló világmegmentő osztag. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”] [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Peter Safran”]Először is, nem Suicide Squad 2-nek hívjuk, mert ez egy teljes reboot, tehát csak The Suicide Squad, és úgy gondolom, hogy az emberek rendkívül izgatottak lesznek tőle. Minden, amit elvárhattok James Gunn szkriptjéből, sokat mondó, és sokat ígérő, tudom, hogy sokat fogunk adni.[/penci_blockquote]

Eközben több helyen is arról beszélnek, hogy reboot ellenére Margot Robbie, mint Harley Quinn visszatér majd a The Suicide Squad-filmben, valamint Idris Elbát is beszélik már, aki Will Smith elfoglaltsága miatt Deadshotot alakíthatja a jövőben. Pletykák szerint Joel Kinnaman is tárgyal már visszatéréséről, aki az első részben Rick Flagg-et játszotta, miközben Dave Bautistát már kiszemelték Peacemaker szerepére.

James Gunn jelenleg is dolgozik a forgatókönyvön, amiben Ratcatcher, Polka-Dot Man és King Shark lehetnek a főszereplők. A hírek szerint Idris Elba Deadshotja a filmben Ratcatcher apját fogja helyettesíteni, aki a képregényekben Gotham City rovarirtója volt mielőtt kifejlesztette volna azon képességét, hogy képes legyen kommunikálni a rágcsálókkal, amiket később hadseregként használt fel.

Az ügy pikantériáját adja, hogy tegnap robbant a hír, miszerint a Disney megkegyelmezett James Gunn-nak, s mégis őt ültetik A galaxis őrzői vol. 3. rendezői székébe, de csak miután végzett a Warnernél, és elkészült a The Suicide Squad.

Total
2
Shares
Previous Article
Fekete Maszk

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Next Article
Flash

Ezra Miller nyomást gyakorol a Warnerre, ő és Grant Morrison írják a The Flash forgatókönyvét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!