Űrlord

Chris Pratt megerősítette, James Gunn forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői vol. 3.

James Gunn kirúgása után a rajongók reménykedtek, hogy a Marvel Studios a rendező forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői vol. 3., amit Chris Pratt megerősített.

James Gunn kirúgása után a rajongók reménykedtek, hogy a Marvel Studios a rendező forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői vol. 3., amit Chris Pratt megerősített.

Sok mindent hallottunk már A galaxis őrzői vol. 3. kapcsán, miután tavaly nyáron a Disney kirúgta James Gunn rendezőt a bántó és sértő megjegyzéseiért, amit még karrierje elején tett, s a Marvel Studios rábízta volna A galaxis őrzői franchise felügyeletét. Chris Pratt, aki Űrlordot játssza a filmben, megerősítette a napokban, hogy az eredeti forgatókönyvből fognak dolgozni, amit még James Gunn készített távozása előtt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Pratt az MTV műsorában erősítette meg a hírt, hogy az elkészült Gunn szkriptből készül A galaxis őrzői trilógia befejező része, miközben néhány gondolatot megosztott arról is, hogy milyen Gunn nélkül a franchise.

Nos, szeretem Jamest. Hű maradok Jameshez és nagyon szeretem őt. Leszállítjuk a filmet, és megadjuk a rajongóknak azt, amit megérdemelnek. És úgy gondolom, hogy a Galaxis Őrzői természetéből adódóan arról szól a film, hogy összejövünk és megcsináljuk. És pontosan azt fogjuk tenni.

Ugyanakkor még mindig nem tudni, hogy ki váltja James Gunnt a rendezői székben, miközben több pletykát is olvashattunk az utódokról, köztük egészen ígéretes rendezőkről. Travis Knight az ŰrDongó-film rendezője is esélyes lehet a feladatra, azonban ő úgy fogalmazott, hogy szeretne egy kis pihenőt a Transformers spin-off után. Taika Waitit is szerepelt a listán, de ő is nemet mondott rá, mert egy másik alkotással szeretne visszatérni. De arról is olvashattunk pletykákat, hogy a stúdió egy női rendezőre szeretné bízni a trilógia befejező részét, azt viszont biztosan tudjuk, hogy a Marvel parkolópályára küldte a mozifilmet, és valamikor 2020 után kerülhet mozikba.

Total
1
Shares
Previous Article
Mordály

Elpusztult a mosómedve, akiről Mordályt mintázták A galaxis őrzői franchiseban

Next Article
Terminátor

James Cameorn elárulta, hogy milyen címen készül a Terminátor 6

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!