Wide Screen
Image default
Filmek

Taika Waititi nemet mondott A galaxis őrzői vol. 3. részre

A Thor: Ragnarök rendezője nemet mondott A galaxis őrzői vol. 3.-ra, miután a rendező szerint az James Gunn filmje.

2018 nyarán a Disney lavinát indított el, mikor James Gunn rendezőt kirúgta a múltban tett sértő és bántó megjegyzéseiért, és sokáig úgy tűnt, hogy a Thor: Ragnarök éléről Taika Waititit válthatja a székben, azonban ezt most a rendező hivatalosan is megcáfolta, miszerint A galaxis őrzői vol. 3. James Gunná, neki kéne elkészítenie a trilógia befejező részét.

Nem. Nem csinálok filmet, annak ellenére, hogy még mindig velük lógok [a Marvellel]. Új dolgokról beszélgetünk, de nem tudom, mi sül ki belőle. Egy másik filmet akarok forgatni.

A Thor: Ragnarök hangvégtele messze eltért a korábbi Thor-filmekétől, s inkább hasonlított tónusában A galaxis őrzői franchisehoz, amiből sokan arra következtettek, hogy talán ő válthatja James Gunnt a trilógia befejező részén, azonban Waititi határozottan kijelentette, hogy nem ő fogja átvenni a rendezői teendőket.

Számomra, ez James filmje. Belemenni valami olyanba, amire rányomta bélyegét, olyan érzés az, mintha valaki házába lépnél be, és azt mondanád: „Hé, én vagyok az új apád.”

Sajnos a Galaxis Őrzői még mindig nem találtak új rendezőre, pedig már két nagyon tehetséges rendező neve is felmerült, de akárcsak az ŰrDongó nagyon tehetséges Travis Knight rendezője, úgy Taika Waititi is nemet mondott a projektre, de persze még nem kell borítékolni egyik direktor nyilatkozatát sem. Ugyanakkor aggasztó, hogy a Disney mennyire megölte a projektet, amit a tervek szerint most kezdtek volna forgatni, hiszen James Gunn már megírta a forgatókönyvet. Kevin Feige korábban megerősítette, hogy Gunn szkriptjéből fogják elkészíteni a filmet, de hogy mikor, azt nem tudta megmondani, ám egy kis időre parkolópályára küldték a trilógia befejező részét.

A galaxis őrzői

Még több a témában...

Megerősítették Ben Mendelsohn szerepét a Marvel kapitányban?

Kévés Bence Mihály

Nick Fury és Maria Hill szerepét megerősítették a Pókember folytatásban

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték rendezői titokban már Novát is felvezették

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább