Főoldal Filmek A Disney James Gunn szkriptjéből dolgozik A galaxis őrzői vol. 3. forgatásán
Filmek

A Disney James Gunn szkriptjéből dolgozik A galaxis őrzői vol. 3. forgatásán

James Gunnt kirúgták, de távozása előtt a rendező már megírta a forgatókönyvet, amit a Disney most felhasznál.

719

James Gunnt kirúgták, de távozása előtt a rendező már megírta a forgatókönyvet, amit a Disney most felhasznál.

Jelenállás szerint A galaxis őrzői vol. 3. rendező nélkül maradt, ugyan a filmnek elkészült már a forgatókönyve, de nincs ember, aki leforgatná a harmadik részt. Habár korábban jelentek meg olyan pletykák, hogy a Disney és Gunn tárgyalásokat folytat, hogy visszatérjen a trilógia befejező részére, de ezt később cáfolták bennfentes emberek, hogy a stúdió és a rendező múltban tett megnyilvánulásai nem férnek össze a stúdió nézetével. Most azonban több forrás is megerősítette, hogy a stúdió Gunn forgatókönyvéből dolgozik, és szóbeszéd tárgya lett az is, hogy talán a sok rajongói megkeresés és színészek reakciói jobb belátásra bírják a Disney fejeseit, akik a történtek ellenére is készek együtt dolgozni Gunn-nal.

A The Hollywood Reporter forrásainak megerősítették, hogy James Gunn-t nemrégiben számos vezető producer és ügyvezető felkereste, mivel úgy látják, hogy számos más film élén megállná helyét. Az egyik rivális stúdió vezető producer a következőt nyilatkozta:

Szívesen dolgoznék együtt vele.

Úgy tűnik azonban, hogy Gunn kivár most, megvárja, hogy a Disney mit lép az ügyben, kap-e ajánlatot, vagy inkább új stúdiót keres. Sokan már azt rebesgetik, hogy a Warner Bros. lehet a befutó, ahol most nagy szükség van a tehetséges és egyedi karakterű rendezőkre.

De azt is mondják, hogy a Disney és Gunn a kirúgást követően elszámolás miatt találkozgat egymással. Becslések szerint 7-10 millió dollárra tehető az az összeg, amit most kifizetnek a rendezőnek, hiszen az elmúlt hónapokban a film előkészületével volt elfoglalva, és akkor még a forgatókönyvről nem is beszéltünk. Ennek ellenére több forrás is elmondta, hogy még mindig van remény arra, hogy Gunn készíti A galaxis őrzői vol. 3.-at, hiszen a végső ítéletet a vezérigazgató még nem mondta ki – Bob Iger jelenleg szabadságát tölti.

A végső ítéletet nem mondták ki és a tárgyalások még mindig folyamatban vannak a Marvellel.

A Disney nem gondolt bele, hogy milyen lavinát indít el azzal, hogy 6 évvel korábbi tweetjei miatt kirúgja James Gunnt, aki az elmúlt években jó irányba ment, imádta a közönség, a színészek odáig voltak érte, jól teltek a forgatások, sikerre vitte A galaxis őrzői franchiset, magyarul egy rossz szó nem érte a direktort. Függetlenül attól, hogy mi fog történni, a Disney visszahívja-e a rendezőt, vagy másutt helyezkedik el, fényes jövő előtt áll a rendező.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események