Hamarosan bejelenthetik, hogy James Gunn A galaxis őrzői vol. 3. rendezője?

Több forrás is megerősítette nekünk, hogy a Disney és a Marvel Studios kész tárgyalni James Gunn rendezővel a visszatérésről.

Több forrás is megerősítette nekünk, hogy a Disney és a Marvel Studios kész tárgyalni James Gunn rendezővel a visszatérésről.

A Variety elsőként számolt be a hírről, hogy a Disney és a Marvel Studios tárgyalásokat folytat James Gunn rendezővel, akit az elmúlt héten rúgtak ki a közösségi médiában tett korábban sértő és bántó megjegyzései miatt. Most úgy tűnik, hogy a stúdió kész elfogadni azt a tényt, hogy mindenki hibázhat, és Gunn az elmúlt évek alatt tett magatartása, illetve a rajongók és a saját stábja által mutatott szeretet jobb belátásra bírja a Disneyt.

Tegnap megjelent az Őrzők egy nyílt levele, melyben hosszasan kifejtették, hogy James Gunn rendező mellett állnak, és őt szeretnék a harmadik rész rendezői székében viszont látni. Most a Variety forrásai megerősítették, hogy valóban elkezdődött valami a háttérben, és lehet, hogy visszakapjuk kedvenc rendezőket, különösképpen azért, mert aligha van bárki is, aki helyettesíteni tudná Gunnt A galaxis őrzői franchise élén.

A forgatás kezdetét már hetekkel korábban megerősítették, és jelen állás szerint 2019 januárjában csattan el az első csapó, ami azt jelenti, hogy a stúdiónak gyorsan döntést kell hozni. Ha nem Gunn, akkor meg kell találni az utódot, de Kevin Feige producer jelen állás szerint nem bízná senki másra a harmadik részt. Egyébként Gunn már elkészült a film forgatókönyvével, amit át is nyújtott Kevin Feigenek és a stúdiónak.

A legfőbb probléma az, hogy a The Walt Disney vezérigazgatója, Bob Iger a jól megérdemelt szabadságát tölti, miután sikeresen lezajlott a Fox megszerzéséért folytatott harc. Bennfentes források úgy tudják, hogy Iger fog dönteni Gunn sorsáról, azonban a Disney igazgatója csak a szabadsága után kíván foglalkozni az üggyel. A legfőbb kérdés már csak az, hogy James Gunn vissza szeretne-e menni a Disneyhez a történtek után, vagy inkább visszautasítja majd a felkérést – már amennyiben Bob Iger is belátja a helyzetet. Szerintem a rajongók nevében kijelenthetjük, hogy nagyon várunk vissza Gunn, hogy leforgasd nekünk A galaxis őrzői vol. 3.-at.

dc-es-marvel-univerzum

Total
8
Shares
Previous Article

Brutális lett a Venom harmadik előzetese!

Next Article

Jake Gyllenhaal a Spider-Man: Far From Home forgatás közelében van

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!