Wide Screen
Image default
Filmek

Travis Knight válaszolt arra, hogy ő rendezi-e A galaxis őrzői vol. 3. részt

Az ŰrDongó-film rendezőjét többször is szóba hozták A galaxis őrzői vol. 3. megüresedett rendezői székével, amire most a rendező is válaszolt.

Az ŰrDongó-film rendezőjét többször is szóba hozták A galaxis őrzői vol. 3. megüresedett rendezői székével, amire most a rendező is válaszolt.

James Gunn kirúgása után számos pletykát olvashattunk arról, hogy mi lesz A galaxis őrzői vol. 3.-mal, a stúdió elnapolja-e a filmet, és hogy ki veheti át a franchise irányítását. Sokáig legvalószínűbbnek az tűnt, hogy a Disney megkegyelmez Gunn-nak, és a rajongóknak eleget téve visszaveszi a száműzött direktort, azonban Bob Iger elnök-vezérigazgató nem gondolta meg magát, amit egyszer kimondtak, az úgy van, tehát Gunn forgatókönyvéből dolgoznak, de a rendező nélkül – aki azóta megtalálta új munkaadóját, a Warner Bros. stúdiót, ahol a Suicide Squad második rész forgatókönyvén dolgozik.

A galaxis őrzői vol. 3.-at eredetileg 2020-ban mutatták volna be, azonban a rendező menesztése kissé átírta az eredeti tervet, s jelen állás szerint a Disney parkolóra küldte a produktumot rendezőhiány ürügyén. Ugyanakkor a filmhez elkészült a forgatókönyv, amiről Kevin Feige a Marvel Studios elnöke elmondta, hogy James Gunn írását fogják felhasználni, így már csak egy rendezőt kell találni, aki elkészíti az alkotást. Jelentkezők alighanem többen is akadnak, de mint tudjuk, a Marvel nagyon üggyel-bajjal válogatja ki az egyes alkotások rendezőit. A trilógia befejező részével összefüggésbe hozták az ŰrDongó direktorát is, Travis Knight-ot, aki a következőt válaszolta pletykákra:

A célom az ŰrDongó után az, hogy visszatérjek a Laika stúdióhoz, a „gyerekemhez”, és megosszam tapasztalataim, amit a projekt során szereztem. Nagy rajongója vagyok a Marvelnek, amit csinált, nem meglepő, hogy valaki tudja gyerekkoromról, hogy nagy rajongója voltam a képregényeknek. De nem igaz, az csak egy pletyka.

Nyilvánvaló, még ha igazak is a pletykák, hogy Knight valóban tárgyalásokat folytat a stúdióval A galaxis őrzői harmadik részéről, akkor sem erősítené meg azokat, azonban ha mégis igazat állít, és nem ő fogja forgatni a trilógia utolsó részét, akkor továbbra is rendező nélkül állnak az Őrzők.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat