Wide Screen
Image default
Filmek

Parkolóra küldték A galaxis őrzői vol. 3. folytatást

A Disney James Gunn kirúgása után úgy döntött, inkább elhalasztják A galaxis őrzői vol. 3. bemutatóját.

Ahogy arra számítani lehetett, a Disney és a Marvel Studios nem kapkodja el A galaxis őrzői franchise harmadik rész munkáit, aminek még mindig nincs rendezője. A Disney még júliusban vált meg James Gunn rendezőtől a múltban tett sértő és bántó megjegyzései miatt, majd ellentmondásos hírek láttak napvilágot, hogy talán megkegyelmeznek neki, és ő rendezheti a harmadik részt. Később a stúdió pontot tett az ügyre, s végleg kimondta: nem veszik vissza a rendezőt.

A The Hollywood Reporter beszámolójából kiderült, hogy a stúdió kénytelen lesz elhalasztani A galaxis őrzői vol. 3.-at, így valamennyi színész zöld lámpát kap arra, hogy szerepet vállaljon egy másik filmben, hiszen az eredetileg januárra kiírt forgatást nem kezdik el. Nagyobb probléma, hogy még rendezőt sem találtak a filmhez, ugyan a forgatókönyvet Gunn elkészítette, de rendező híján a forgatás komoly gondot jelent. A lap úgy tudja, hogy habár a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi megbeszélésen járt már a Marvelnél, de egyelőre nem tiszta, hogy rábízzák-e a projektet, vagy ahogy Kevin Feige fogalmazott, egy eddig Marveltől független rendezőre bízzák az Őrzők következő részét.

A galaxis őrzői vol. 3. bemutatója 2020-ban lett volna, de így ez eltolódhat akár 2021-re is.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] Szinkronos előzetest kapott a Pókember: Irány a Pókverzum

Kévés Bence Mihály

Tom Hiddleston elárulta, hogy hány részes lesz a Loki-sorozat

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók 4. első szinopszisa teljesen értelmezhetetlen

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább