Főoldal Filmek A Disney döntött, nem veszik vissza James Gunnt
Filmek

A Disney döntött, nem veszik vissza James Gunnt

Megnyugodni látszanak a kedélyek, mert a hírek szerint a Disney végleg eldöntötte, hogy nem veszi vissza James Gunn rendezőt.

700
James Gunn

Megnyugodni látszanak a kedélyek, mert a hírek szerint a Disney végleg eldöntötte, hogy nem veszi vissza James Gunn rendezőt.

Ugyan voltak jelek arra, hogy a Disney megkegyelmez A galaxis őrzői franchise rendezőjének, James Gunn-nak, de úgy látszik, hogy végleges döntés született, s nem folytatják együtt. Pedig még a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige is kiállt rendezője mellett, és azt szerette volna, ha ő készíti el a trilógia befejező részét, akárcsak a többi szereplő a filmben, akik nyílt levélben fejezték ki nemtetszésüket a stúdió felé, és hogy kiállnak a rendező mellett. A rajongókról már nem is beszélve!

A hírt a Variety erősítette meg, akik úgy tudják, hogy keddi napon találkozott James Gunn és a Disney stúdió elnöke, Alan Horn, hogy átbeszéljék az elmúlt hét eseményeit. A lap elmondja, hogy valóban szó volt arról, hogy egy egyezség értelmében Gunn visszatér az Őrzők rendezői székébe, de Horn jobbnak látta, ha erre nem kerül sor, és nem veszik vissza a rendezőt.

A találkozó napján Kevin Feige sem tartózkodott a városban, így sajnos nem tudott részt venni a találkozón, de bennfentesek szerint a Marvel Studios elnöke már elfogadta a Disney döntését, hogy új rendezőt kell keresni A galaxis őrzői vol. 3. élére. Jó kérdés tehát, hogy kire bízzák a folytatást, és hogy mennyire fognak módosítani a forgatókönyvön. Gunn távozása előtt már elkészült a harmadik rész szkriptjével, amit át is nyújtott Feige-nek, de egy új rendező érkezése még a forgatókönyv „finomítását” is hozhatja. A filmet a tervek szerint jövő év elején kezdték volna forgatni, de jelen állás szerint nem biztos, hogy tudják tartani ezt az ütemet, lehet, hogy kisebb csúszásra számíthatunk, de reméljük, hamarosan újabb részleteket osztanak meg velünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események