Főoldal Filmek Kevin Feige is kiáll James Gunn mellett
Filmek

Kevin Feige is kiáll James Gunn mellett

Kevin Feige eddig nem nyilatkozott az ügyben, de most egy forrás úgy tudja, hogy Kevin Feige is szeretné, ha James Gunn maradna.

717
Kevin Feige

Kevin Feige eddig nem nyilatkozott az ügyben, de most egy forrás úgy tudja, hogy Kevin Feige is szeretné, ha James Gunn maradna.

Tegnap több forrás is megerősítette, hogy a Marvel nem dobja ki James Gunn forgatókönyvét, sőt, egy az egyben abból készítik el a harmadik részt, aminek egyelőre nincs rendezője. Bár ellentmondásos hírek jelentek meg az elmúlt időből, ki azt állította, hogy James Gunn maradása mellett dönt a stúdió, ki pedig az ellenkezőjét állította, de eddig a Marvel Studios elnökét nem hallottuk. Most egy új forrás azt beszéli, hogy Kevin Feige harcol a rendezőért, hogy ne csak a szkriptet tartsák meg, hanem magát a direktort is.

Ha valaki sikereket tud elérni a Disney vezetőinél, az pont Feige lehet, így amennyiben ő valóban kiáll a rendező mellett, talán még Bob Inger és a vezetőség egyéb tagjai is rábólintanak, hogy a harmadik részre megtartsák James Gunnt. Abban szinte biztosak vagyunk, hogy a forgatókönyvet megtartják, s nem írnak át benne semmit, hiszen ha már Gunn nem lehet ott a forgatáson, akkor az ő víziójában készüljön el A galaxis őrzői vol. 3.

A tervek szerint 2019 elején kezdik forgatni a filmet, a bemutatóra pedig a Marvel következő fázisában kerül sor, valamikor 2020-ban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események