James Gunn

A Disney valószínűleg nem fogadja vissza James Gunn rendezőt

Annak ellenére, hogy a hét elején még James Gunn visszafogadásáról írtunk, most egy forrás azt állítja, a Disney nem fogadja vissza a rendezőt.

Annak ellenére, hogy a hét elején még James Gunn visszafogadásáról írtunk, most egy forrás azt állítja, a Disney nem fogadja vissza a rendezőt.

James Gunn kirúgása óta többen is állást foglaltak az ügyben, és kiálltak a rendező mellett, sőt, a Galaxis Őrzői csapata is nyílt levélben fejezték ki, hogy a rendező mellett állnak, és támogatják őt, most úgy tűnik, hogy a Disney nem foglalkozik ezzel sem, és nem hívják vissza a filmkészítőt.

A Variety forrásai most arról számoltak be, hogy a rajongók és a színészek hiába kampányolnak Gunn mellett, hogy ő rendezze A galaxis őrzői vol. 3. részt, a Disney vezetői nem kegyelmeznek meg a tweetek után a rendezőnek. Többen, akik szorosabb kapcsolatban állnak a Disney vezetőivel, úgy gondolják, hogy Gunn sértő tweetjei összeférhetetlenek a stúdió imázsával, s Bob Iger visszatérése után sem lesz más a helyzet.

Amennyiben a stúdió valóban úgy dönt, hogy nem kérik fel Gunnt a harmadik rész forgatására, akkor mielőbb meg kell találni az utódot, hiszen a filmet a tervek szerint 2019 elején kezdik forgatni, és a bemutatóra valamikor 2020-ban kerül sor. Jó kérdés tehát, hogy Kevin Feige és csapata hogyan dönt, kire bízzák A galaxis őrzői trilógia befejező részét, ha viszont választanunk kéne most, akkor Taika Waititi rendezőnek adnánk oda ezt a megtisztelő szerepet, már csak azért is, mert a Thor: Ragnarök hangvétele áll legközelebb az Őrzők stílusához.

Total
4
Shares
Previous Article
Vasember

A magyarázat, hogy Thanos honnan ismerte Tony Starkot a Végtelen háborúban

Next Article

Az MCU-n kívülről érkezik A galaxis őrzői vol. 3. új rendezője

Related Posts