Wide Screen
Image default
Filmek

Pletykák szerint a Marvel egy női rendezőt szeretne látni A galaxis őrzői vol. 3. elén

Még mindig csak pletykáról beszélünk, de a legfrissebb hírek szerint egy női rendező veszi át James Gunn megüresedett helyét a Galaxis Őrzői franchise élén.

Porszem került az eddig olajozottan működő Marvel-gépezetbe miután nyáron kirúgták James Gunn rendezőt a múltban tett sértő megjegyzéseiért Twitteren. A rajongók és a stáb is kiállt a rendező mellett, de a Disney hajthatatlan volt, kiállt döntése mellett, a rendezőnek távoznia kellett a stúdiótól és ezzel magára hagyva az Őrzőket az univerzumban.

Egy Daneil R. nevezetű szabadúszó riporter a közösségi médiában elárulta, hogy értesülései szerint a Marvel egy női rendezővel szeretné helyettesíteni James Gunnt A galaxis őrzői trilógia befejező résznél.

Ezek csak találgatások, azonban fontos megjegyezni, hogy Daniel R. a múltban többször is nagy pontossággal jósolta meg a dolgokat, így elképzelhető, hogy a stúdió valóban női rendezőt keres. Időközben The Hollywood Reporter szerint a Marvel Studios törölte a 2020. július 31-ére kiírt bemutatót, azt viszont nem tudni, hogy melyik filmet mutatták volna be azon a napon, de többen is úgy gondolják, hogy az Őrzők legújabb részét készültek nyáron bemutatni. Az első rész sikere után szerettek volna visszatérni a nyári bemutatóra, de a 2020. május 1. is egy ideális időpont lett volna a premierre.

James Gunn távozása előtt elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvével, amit Kevin Feige elnöknek átnyújtott – a Marvel ebből a szkriptből szeretne dolgozni, így még Gunn távozása után is kapunk egy kicsit belőle -, hogy a végső simítások után 2019 elején munkába álljon a csapat. Mint tudjuk, erre egy darabig nem kerül sor, mert a hírek szerint 2021 előtt nem térnek vissza az Őrzők.

Még több a témában...

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

Wolverine 3 – Első képek az öreg Logan-ről

Orosz Ferenc

Hány Easter Eggs-et számoltál össze a Doctor Strangeben?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább