A galaxis őrzői

Pletykák szerint a Marvel egy női rendezőt szeretne látni A galaxis őrzői vol. 3. elén

Még mindig csak pletykáról beszélünk, de a legfrissebb hírek szerint egy női rendező veszi át James Gunn megüresedett helyét a Galaxis Őrzői franchise élén.

Még mindig csak pletykáról beszélünk, de a legfrissebb hírek szerint egy női rendező veszi át James Gunn megüresedett helyét a Galaxis Őrzői franchise élén.

Porszem került az eddig olajozottan működő Marvel-gépezetbe miután nyáron kirúgták James Gunn rendezőt a múltban tett sértő megjegyzéseiért Twitteren. A rajongók és a stáb is kiállt a rendező mellett, de a Disney hajthatatlan volt, kiállt döntése mellett, a rendezőnek távoznia kellett a stúdiótól és ezzel magára hagyva az Őrzőket az univerzumban.

Egy Daneil R. nevezetű szabadúszó riporter a közösségi médiában elárulta, hogy értesülései szerint a Marvel egy női rendezővel szeretné helyettesíteni James Gunnt A galaxis őrzői trilógia befejező résznél.

Ezek csak találgatások, azonban fontos megjegyezni, hogy Daniel R. a múltban többször is nagy pontossággal jósolta meg a dolgokat, így elképzelhető, hogy a stúdió valóban női rendezőt keres. Időközben The Hollywood Reporter szerint a Marvel Studios törölte a 2020. július 31-ére kiírt bemutatót, azt viszont nem tudni, hogy melyik filmet mutatták volna be azon a napon, de többen is úgy gondolják, hogy az Őrzők legújabb részét készültek nyáron bemutatni. Az első rész sikere után szerettek volna visszatérni a nyári bemutatóra, de a 2020. május 1. is egy ideális időpont lett volna a premierre.

James Gunn távozása előtt elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvével, amit Kevin Feige elnöknek átnyújtott – a Marvel ebből a szkriptből szeretne dolgozni, így még Gunn távozása után is kapunk egy kicsit belőle -, hogy a végső simítások után 2019 elején munkába álljon a csapat. Mint tudjuk, erre egy darabig nem kerül sor, mert a hírek szerint 2021 előtt nem térnek vissza az Őrzők.

Total
12
Shares
Previous Article
Vasember

A Bosszúállók 4. kiszivárgott képen Vasember új fegyvere látható

Next Article

George Lucas beugrott a The Mandalorian forgatására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!