Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Elképesztő, hogy mennyire eltolták A galaxis őrzői vol. 3. forgatását

James Gunn nélkül nem egyszerű élet, a Disney is beláthatja, ugyanis a legfrissebb hírek szerint csak a következő évtizedben jön A galaxis őrzői franchise harmadik része.

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy A galaxis őrzői vol. 3. több fronton megsínyli majd James Gunn rendező elvesztését, de ekkorát talán még mi sem gondoltunk. Történt ugyanis, hogy a legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios az eredetileg 2019 elejére időzített forgatást eltolta, nem kicsit, nagyon, években mérhető a várakozás.

A Production Weekly arról számolt be, hogy a harmadik rész munkái egészen 2021 februárig nem kezdődnek el, tehát legjobb esetben is csak 2022-ben kerülhet mozikba James Gunn forgatókönyve alapján készült harmadik rész. Ezek után azonban erősen megkérdőjeleznénk azt, hogy a stúdió még mindig Gunn szkriptjéből fog-e dolgozni, bár Kevin Feige producer korábban megerősítette, hogy maradnak az eredeti tervnél, vagyis abból dolgoznak, amit Gunn átnyújtott neki nyáron. A baj csak ezzel az, hogy 3 év még a Marvelnél is nagyon sok, és láttuk az elmúlt 10 évben, hogy a Marvel Moziverzum mennyire átalakult, milyen sok új hős született. Az sem titok, hogy a jövőben sok új női szuperhős lesz születőben, akik önálló részekkel is gazdagítani fogják az univerzumot, miközben a régi szereplőket nyugdíjazni fogjuk, ahogy azt Chris Evans már elárulta Amerika kapitány karakterére utalva.

Ezenkívül a lapnak azt is sikerült megtudnia, hogy a film a Hot Christmas munkacímet kapta, tehát stúdión belül ezzel hivatkoznak rá, de jelentéséről és a cselekményről részleteket már nem sikerült megtudakolni a forrásnak. Bízunk benne, hogy a folytatásra sikerül megtartani Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és Sean Gunn színészeket, bár Bautista a napokban kinyilvánította, hogy mennyire szeretne a DC-nél szerepet kapni miután James Gunn írja a Suicide Squad második rész forgatókönyvét.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon