Elképesztő, hogy mennyire eltolták A galaxis őrzői vol. 3. forgatását

James Gunn nélkül nem egyszerű élet, a Disney is beláthatja, ugyanis a legfrissebb hírek szerint csak a következő évtizedben jön A galaxis őrzői franchise harmadik része.

James Gunn nélkül nem egyszerű élet, a Disney is beláthatja, ugyanis a legfrissebb hírek szerint csak a következő évtizedben jön A galaxis őrzői franchise harmadik része.

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy A galaxis őrzői vol. 3. több fronton megsínyli majd James Gunn rendező elvesztését, de ekkorát talán még mi sem gondoltunk. Történt ugyanis, hogy a legfrissebb hírek szerint a Marvel Studios az eredetileg 2019 elejére időzített forgatást eltolta, nem kicsit, nagyon, években mérhető a várakozás.

A Production Weekly arról számolt be, hogy a harmadik rész munkái egészen 2021 februárig nem kezdődnek el, tehát legjobb esetben is csak 2022-ben kerülhet mozikba James Gunn forgatókönyve alapján készült harmadik rész. Ezek után azonban erősen megkérdőjeleznénk azt, hogy a stúdió még mindig Gunn szkriptjéből fog-e dolgozni, bár Kevin Feige producer korábban megerősítette, hogy maradnak az eredeti tervnél, vagyis abból dolgoznak, amit Gunn átnyújtott neki nyáron. A baj csak ezzel az, hogy 3 év még a Marvelnél is nagyon sok, és láttuk az elmúlt 10 évben, hogy a Marvel Moziverzum mennyire átalakult, milyen sok új hős született. Az sem titok, hogy a jövőben sok új női szuperhős lesz születőben, akik önálló részekkel is gazdagítani fogják az univerzumot, miközben a régi szereplőket nyugdíjazni fogjuk, ahogy azt Chris Evans már elárulta Amerika kapitány karakterére utalva.

Ezenkívül a lapnak azt is sikerült megtudnia, hogy a film a Hot Christmas munkacímet kapta, tehát stúdión belül ezzel hivatkoznak rá, de jelentéséről és a cselekményről részleteket már nem sikerült megtudakolni a forrásnak. Bízunk benne, hogy a folytatásra sikerül megtartani Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és Sean Gunn színészeket, bár Bautista a napokban kinyilvánította, hogy mennyire szeretne a DC-nél szerepet kapni miután James Gunn írja a Suicide Squad második rész forgatókönyvét.

Total
155
Shares
Previous Article

Forgatási fotón a Men in Black-reboot két sztárja és a rendező

Next Article
A Hangya és a Darázs

A kvantumvilág kulcsfontossággal bír a Bosszúállók 4. esetében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!