Wide Screen
Image default
Filmek

Chris Evans nem csak a Bosszúállók 4. forgatásától köszönt el, hanem a karakterétől is

Chris Evans számára a mai nappal véget ért a Bosszúállók 4. forgatása, azonban a színész egy másik hírt is bejelentett.

Már régóta levegőben volt, hogy talán a Bosszúállók 4. résszel Chris Evanstől végleg búcsúzunk, Amerika kapitány kivonul a Marvel Moziverzumból, azonban ezt hivatalosan a Marveltől eddig nem erősítették meg.

Chris Evans egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg a szomorú hírt, hogy a Bosszúállók 4. után nem látjuk többet Amerika kapitány szerepében, hiszen számára nem csak a következő Bosszúállók rész forgatása ért véget, hanem a franchise-zal kötött szerződése is. Ennek értelmében pedig távozik a stúdiótól.

Végeztem a Bosszúállók 4. forgatásával. Ez egy érzelmes nap volt. Megtiszteltetés volt számomra, hogy az elmúlt 8 évben ennek a karakternek bőrében lehettem. Mindenkinek, a kamerák előtt és mögött, és a nézőknek szeretném megköszönni az emlékeket. Örökké hálás leszek.

Evans az univerzum építés szerves része volt, kezdetektől vezette a Bosszúállókat, az egyik kulcsfigurája volt a történetszálaknak. A színész az utóbbi hónapokban már utalt rá, hogy kontraktusa hamarosan lejár, de ez nem gátolja abban, hogy meghosszabbítsák, azonban erre végül nem került sor. És itt jöhetnek az újabb találgatások, hogy miért köszön el szerepétől. A Bosszúállók 4. forgatásáról több kép is kiszivárgott, és még egy castingfelhívást is olvashattunk, amelyre statisztákat kerestek egy temetésre. Amerika kapitány tényleg meghal a folytatásban, feláldozza magát? Nos, ezt így ilyen formában nem merjük kijelenteni, de bármi megtörténhet. A karakterrel legközelebb 2019 áprilisában találkozunk, amikor érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború folytatása.

Még több a témában...

Forgatási videót kaptunk Vasember NAGY jelenetéről a Bosszúállók: Végjátékból

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios egy Ezüst Utazó szólófilmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Az Őrzők is szerepelni fognak az Avengers: Infinity War-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon