Chris Evans nem csak a Bosszúállók 4. forgatásától köszönt el, hanem a karakterétől is

Chris Evans számára a mai nappal véget ért a Bosszúállók 4. forgatása, azonban a színész egy másik hírt is bejelentett.

Chris Evans számára a mai nappal véget ért a Bosszúállók 4. forgatása, azonban a színész egy másik hírt is bejelentett.

Már régóta levegőben volt, hogy talán a Bosszúállók 4. résszel Chris Evanstől végleg búcsúzunk, Amerika kapitány kivonul a Marvel Moziverzumból, azonban ezt hivatalosan a Marveltől eddig nem erősítették meg.

Chris Evans egy Twitter-bejegyzésben erősítette meg a szomorú hírt, hogy a Bosszúállók 4. után nem látjuk többet Amerika kapitány szerepében, hiszen számára nem csak a következő Bosszúállók rész forgatása ért véget, hanem a franchise-zal kötött szerződése is. Ennek értelmében pedig távozik a stúdiótól.

Végeztem a Bosszúállók 4. forgatásával. Ez egy érzelmes nap volt. Megtiszteltetés volt számomra, hogy az elmúlt 8 évben ennek a karakternek bőrében lehettem. Mindenkinek, a kamerák előtt és mögött, és a nézőknek szeretném megköszönni az emlékeket. Örökké hálás leszek.

Evans az univerzum építés szerves része volt, kezdetektől vezette a Bosszúállókat, az egyik kulcsfigurája volt a történetszálaknak. A színész az utóbbi hónapokban már utalt rá, hogy kontraktusa hamarosan lejár, de ez nem gátolja abban, hogy meghosszabbítsák, azonban erre végül nem került sor. És itt jöhetnek az újabb találgatások, hogy miért köszön el szerepétől. A Bosszúállók 4. forgatásáról több kép is kiszivárgott, és még egy castingfelhívást is olvashattunk, amelyre statisztákat kerestek egy temetésre. Amerika kapitány tényleg meghal a folytatásban, feláldozza magát? Nos, ezt így ilyen formában nem merjük kijelenteni, de bármi megtörténhet. A karakterrel legközelebb 2019 áprilisában találkozunk, amikor érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború folytatása.

Total
1
Shares
Previous Article

Leleplezték Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatának címét

Next Article
The Mandalorian

Az első hivatalos kép Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!