Főoldal Filmek Búcsúzunk Chris Evanstől, azaz Amerika Kapitánytól a Bosszúállók 4. után
Filmek

Búcsúzunk Chris Evanstől, azaz Amerika Kapitánytól a Bosszúállók 4. után

Amerika kapitánytól búcsúzni fogunk a Bosszúállók negyedik részében, erősítette meg Chris Evans, a karaktert játszó színész.

742

Amerika kapitánytól búcsúzni fogunk a Bosszúállók negyedik részében, erősítette meg Chris Evans, a karaktert játszó színész.

A rajongók szomorú hírt kaptak a napokban, ugyanis a Marvel Moziverzum egyik legkedvesebb karaktere, Amerika kapitány búcsúzni fog a Bosszúállók 4. után. Erre utaló jelek már voltak, de most Chris Evans egy interjúban megerősítette, hogy elköszön a szereptől a jövő évben érkező negyedik Bosszúállók-filmben.

A színész a New York Timesnak adott interjúban a következő mondta:

Le kell szállni a vonatról, mielőtt lelöknek róla.

Persze a hír sokakat nem különösebben lepett meg, hiszen tavaly Evans már elmondta, hogy kontratusa lejárt a stúdióval – bár ő nagyon szívesen maradna a Marvelnél -, és nem valószínű, hogy meghosszabbítják azt. Minden bizonnyal a karakter nyugdíjazása összefüggésben áll azzal is, hogy a Thanos ellen végtelenre nyúló csatát nem mindenki fogja túlélni a Marvelnél. A Végtelen háború képregényből ismert lehet a jelenet, mikor Amerika kapitány meghal a csatában, s helyét legjobb barátja, Bucky veszi át. Ez is egy lehetséges forgatókönyv, hogy Bucky lép helyére, bár a Fekete Párduc végén Fehér Farkasnak hívták a karaktert, ami egy másik Marvel-hősre utal. Április 26-án részben választ kapunk a kérdésre, ugyanis akkor mutatják be a Bosszúállók: Végtelen háborút, de a Kapitányt még biztosan látjuk a Bosszúállók 4.-ben is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események