Close


Közelgő események

Filmek

Chris Evans továbbra is nyitott, hogy ő legyen Amerika kapitány

Korábban már írtunk arról, hogy a Végtelen háború lehet a színész utolsó Marvel-filmje, most mégis maradna?

Chris Evans továbbra is nyitott, hogy ő legyen Amerika kapitány
  • PublishedMarch 25, 2017

Korábban már írtunk arról, hogy a Végtelen háború lehet a színész utolsó Marvel-filmje, most mégis maradna?

Nem sok mindent tudunk, hogy mi fog történni a Végtelen háború után, hiszen Russoék korábban elmondták, hogy nem mindenki fogja túlélni a Marvel harmadik fázisát. Ott van a tavaly bemutatott Amerika kapitány: Polgárháború rész is, melynek végén a Kapitány eldobta pajzsát. Amerika kapitányként nem, de Steve Rogers-ként ott lesz a következő két Bosszúállók-filmben – a negyedik Bosszúállók továbbra is név nélkül szerepel -, melyekkel a színész kontraktus lejár a stúdióval.

A Collider újságírója, Christina Radish készített interjút Chris Evans-szel, aki több rajongói levélből is idézett, melyben a képregény szerelmesei kifakadtak a színész távozásán. Evans a következőt üzente a rajongóinak:

Tényleg nem rajtam múlik. A szerződésem lejárt. Nem fogom most itt ülve azt mondani, hogy nincs tovább. Szeretem a karakterem, és Marvel Studios igazán tudja, mit csinál. Ha a minőség rovására menne [karakterem], akkor a távozás mellett döntenék, de így hogy imádom a szerepem, az egyetlen oka távozásomnak az lenne, hogy „a szerződésem lejár a Bosszúállók 4-gyel.” Beszélni fogok a Marvel-lel, de nyitott vagyok a folytatásra.

Természetesen a másik félt is megszólaltatták az ügyben, Kevin Feige is elmondta gondolatait, mit gondol a jövőről, mik a tervek:

Szerencsére nem kell gyorsan döntenünk. Rengeteg filmünk van, melyekre a szereplők már aláírtak. Robert Downey Jr. helyett nem tudok senkit elképzelni Vasember páncéljában. De Chris Evans is ilyen, nem tudnék elképzelni mást helyette. Most itt van nekünk az új Pókember, amivel már találkozhattatok a Polgárháborúban, és akiért megőrül a közönség. De azok a legendás karakterek is, mint Sherlock Holmes, James Bond és Batman is, akik túlmutatnak azon, hogy egy színész játssza őket. Szóval más franchise-okhoz hasonlóan nekünk is van egy elképzelésünk erre az esetre. De jelenleg nem kell ezen agyalnom, és nem is szükséges, hogy erre gondoljak.

Nos, egyelőre talán nem kell azon agyalnunk, hogy ki lesz a következő Kapitány, de egy nap biztosan sor kerül arra, hogy új castingot írjanak ki a legnagyobb Marvel karakterekre. Ti eltudnátok most képzelni, hogy más színész legyen Steve Rogers, vagy esetleg ne Robert Downey Jr. legyen Vasember? Mert mi aligha.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.