Részletek derültek ki a Han Solo-fimről

Több részletre is fény derült a napokban, köztük Han Solo eredetéről, és magáról a forgatásról, stábról is.

Több részletre is fény derült a napokban, köztük Han Solo eredetéről, és magáról a forgatásról, stábról is.

Január végén jött a hivatalos megerősítés, hogy elrajtolt a Disney és Lucasfilm második antológiafilm forgatása, melynek középpontjában az a legendás űrkalóz, csempész áll majd, akivel először a franchise negyedik részében, Mos Eisley-ban találkoztunk, mikor Luke Skywalker és Obi-Wan Kenobi fuvart kerestek az Alderaanra.

A főszerep sorsa már tavaly eldőlt, tudjuk, hogy Alden Ehrenreich fogja eljátszani a fiatal karaktert, de mások mellett szerepet kap még a filmben Woody Harrelson, Donald Glover (Lando Calrissian), Emilia Clarke, Thandie Newton, Michael K. Williams és Phoebe Waller-Bridge. A történetből annyi ismert, hogy valamikor a Star Wars: A Sith-ek bosszúja és a Star Wars: Egy új remény között fog játszódni, mikor húszas éveiben járt Solo – legalábbis eddig ezt tudtuk.

Woody Harrelson korábban egy interjúban azt állította, hogy Garris Shrike-ot fogja majd játszani a filmben, aki Han Solo mentora volt, azonban a legutóbbi Jimmy Fallon műsorban hivatalosan is felfedte karakterének nevét:

Egy Beckett nevezetű fickót fogok majd játszani, aki amolyan bűnöző és Han mentora. Ez minden, amit mondhatok. És egészen júliusig, a forgatás végéig dolgozni fogok.

A hivatalos kánonban egyelőre nem szerepel ilyen nevű karakter, de hát tudjuk, hogy a Lucasfilm megvásárolásával a kánont is átírták. Az eredeti saga-ban Garris Shrike volt, aki mentort játszott Han Solo-nak; róla még a The Paradise Snare háromkötetes novellában olvashattunk. Nem tudni, hogy miért nevezték át a karaktert, vagy esetleg egy teljesen új szereplőről lenne szó? A Collider is megkereste a színészt, akiknek elmondta Harrelson, hogy ez lesz a legjobb Star Wars:

Nagyszerűek! A legjobb rendezők, és írók dolgoznak a filmen. Remek forgatókönyvet kapott a Han Solo-film, és úgy érzem, hogy ez lehet minden idők legjobb Star Wars-filmje.

De ez még nem minden. Korábban úgy tudtuk, hogy a spin-off a fiatal Solo-ra fog fókuszálni, most viszont Bob Iger olyan részletet árult el, mely szerint a film 7 évet fog átölelni, a 18 éves Han Solo-tól a 24 esztendős csempészig. Tehát tényleg szemtanúi lehetünk annak, miként tett szert az Ezeréves Sólyomra, és hogyan találkozott Chewbacca-val is. A Disney vezérigazgatója a napokban erősítette meg azt is a Variety-nek, hogy:

Azt is megtudhatjuk majd, hogyan kapta nevét [Han Solo].

Ez azt jelenti, hogy nem is Han Solo volt a karakter eredeti neve? Lassan kevesebb, mint egy évünk van, hogy megkapjuk ezekre a kérdésekre a választ, hiszen a Han Solo: A Star Wars Story bemutatója 2018. május 25-én lesz. A filmet Phil Lord és Chris Miller fogatják, a forgatókönyvet pedig Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan írták.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Chris Evans továbbra is nyitott, hogy ő legyen Amerika kapitány

Next Article

A Disney évekig készít még Star Wars-filmeket

Related Posts
Wide Screen YouTube