Főoldal Filmek Kiderült, hogy Woody Harrelson kit fog játszani a Han Solo-filmben
Filmek

Kiderült, hogy Woody Harrelson kit fog játszani a Han Solo-filmben

Látszólag a színész elárulta, hogy kit fog alakítani a fiatal Han Solo spin-off-ban.

963

Látszólag a színész elárulta, hogy kit fog alakítani a fiatal Han Solo spin-off-ban.

A rajongók azóta találgattak, hogy Woody Harrelson nevét bedobták egy esetleges szerepre, majd pár napra rá már jött is a hír, miszerint aláírt a stúdióval, s egy titokzatos szerepet kap a második Star Wars spin-off-ban. De vajon kit fog majd játszani a sztár a Han Solo mozifilmben? Már nem kell izgulnunk, és elméleteket gyártanunk, ugyanis a színész legutóbbi interjújában leleplezte azt.

Sokan felkapták a fejüket, mikor Phil Lord és Chris Miller rendezőpáros bejelentette Woody Harrelson-t a fiatal Han Solo-filmben, hogy esetleg ő lehet majd az, akitől csínnyát-bínnyát eltanulta a galaxis legendás csempésze, ő lesz Solo kapitány mentora. A rajongók elméletét Harrelson mindössze annyival konstatálta, hogy karaktere valamiféle bűnöző lesz. Roppant értékes információk voltak ezek, hiszen legtöbben úgy gondolták, hogy Garris Shrike-ot fogja játszani, s most úgy tűnik, bejöttek.

A Variety készített egy beszélgetést a színésszel, ahol arról kérdezték, hogy valóban ő játssza-e Shrike-ot a filmben, mire ő azt válaszolta:

Igen, én vagyok.

Hivatalosan a stúdió nem számolt be a hírről, csak a színész mondta ki, kit fog vászonra vinni, de kijelentését vehetjük megerősítésnek is.

De ki a fene az a Garris Shrike, jöhet a kérdés. A karaktert még 1977-ben hozták létre az úgynevezett The Paradise Snare novellában. Csakugyan egy mentorról beszélünk, aki árvákon segített, így karolta fel a fiatal Han Solo-t is, akit kitanított, megtanította repülni, és hogy miként múlhatja felül önmagát, és válhat a legnagyobb gazemberré a galaxisban. Többször sértegette a tanítványait, köztük Han Solo-t is, emiatt Solo később otthagyja őt, és különválnak útjaik.

Nagyon keveset tudunk a film történetéről, így hát az sem ismert, hogy mi módon fogják beépíteni Shrike karakterét a filmbe. Feltételezhetően több olyan elemet is látunk majd a filmben, ami jellemző volt a fiatal Han Solo-ra.

Kathleen Kennedy és Allison Shearmur producerek korábban elmondták, hogy a forgatást 2017 év elején kezdik, a tervezet bemutatót pedig 2018. május 25-re tűzték ki – azóta már jelentek meg olyan hírek, miszerint 2018 decemberre tolják.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

Az Indiana Jones producere szerint Harrison Ford nélkül is folytatódhat a franchise

Tavaly már felvetették, hogy előzménysorozatot kaphat az Indiana Jones-franchise.

Russo testvérek
Filmek

A Russo testvérek elgondolkodtak Kevin Feige Star Wars-filmjének rendezésén, ami soha nem lépett túl az ötletelés szintjén

A Bosszúállók: Végjáték rendezői Star Wars-filmet forgathattak volna, ha Kevin Feige projektre...

Kathleen Kennedy
Filmek

Kathleen Kennedy szerint a Bond-filmek mintájára kell elkészíteni az új Star Wars-filmeket

Új útmutatás mentén készülnek a jövő Star Wars-filmjei, aminek csak örülhetünk.