Főoldal Filmek HIVATALOS! Rian Johnson Star Wars epizódja Star Wars: The Last Jedi néven érkezik
FilmekBREAKING

HIVATALOS! Rian Johnson Star Wars epizódja Star Wars: The Last Jedi néven érkezik

Hosszú várakozás és spekulációk előzték meg a Lucasfilm hivatalos bejelentését, de már tudjuk, milyen címen láthatjuk a Star Wars 8-at a mozikban.

967

Hosszú várakozás és spekulációk előzték meg a Lucasfilm hivatalos bejelentését, de már tudjuk, milyen címen láthatjuk a Star Wars 8-at a mozikban.

A Disney és a Lucasfilm véget vetett a találgatásoknak, és a starwars.com oldalon hivatalosan is elárulták a rajongóknak, milyen címen mutatják be a Csillagok háborúja saga következő epizódját, vagyis a Star Wars: The Last Jedi nyolcadik részt. A The Last Jedi bemutatója Amerikában 2017. december 15-én lesz, de a tervek szerint Magyarországon egy nappal korábban, már december 14-én jegyet válthatunk rá. Egyelőre nem tudni, hogy hivatalosan milyen címet kap hazánkban a film, de várhatóan a Star Wars: Az utolsó jedi néven fogják vetíteni.

Vajon kit takar az “utolsó jedi”? Mark Hamill karakterével, Luke Skywalker-rel Az ébredő Erő végén találkozhattunk, de mit rejt a név? Van ötletetek?

Percekkel korábban leplezték le, hogy Rian Johnson által írt és rendezett Episode VIII filmcímét, ami a 2015-ben bemutatott J.J. Abrams hetedik Star Wars filmjének, Az ébredő Erőnek a folytatása lesz. Korábban a direktor elmondta, hogy a két epizód között nem fognak eltelni évek, ott folytatják a kalandot, ahol a hetedik befejezték.

A Star Wars: The Last Jedi-ben visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis, ugyanakkor a frissen leigazolt Oscar-díjas Benicio Del Toro, Oscar-díjra jelölt Laura Dern és az újonc Kelly Marie Tran színészekkel is találkozhatunk a vásznon.

Star Wars: The Last Jedi

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója Amerikában 2017. december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Megalopolis
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a...