Főoldal Filmek Hivatalosan is forog a Fekete Párduc-film
Filmek

Hivatalosan is forog a Fekete Párduc-film

Elkezdődött a Fekete Párduc-film forgatása, szállingóznak a fényképek és a hírek, miközben Martin Freeman visszatérését is megerősítették.

963

Elkezdődött a Fekete Párduc-film forgatása, szállingóznak a fényképek és a hírek, miközben Martin Freeman visszatérését is megerősítették.

Először a közösségi médiákban jelentek meg arról szóló cikkek, hogy a Fekete Párduc stábja már munkába is állt, és elstartolt a forgatás, majd nem sokkal a pletykák után a film főszereplője, Chadwick Boseman tweetelte ki falára, hogy valóban forog Ryan Coogler képregényfilmje. Nem telt bele sok időbe, s már özönlöttek is a képek a színészekről. Így pillanthattuk meg a wakandai herceget, T’Challa-t/Fekete Párducot (Chadwick Boseman), Lupita Nyong’o-t, Danai Gurira-t és a sokat pletykált Martin Freeman-t, akiről beszélték, hogy visszatér, és fontos szerepe lesz. (Ő lehet az, aki számon kéri T’Challa-t tetteiért a Polgárháború után.)

A Marvel Studios valamikor a hét elején állt elő azzal, hogy hamarosan elkezdődik a tizennyolcadik film forgatása. Hála a Just Jared oldalnak meg is érkeztek az első képek Ryan Coogler rendező szuperhősfilmjéről, Fekete Párduc saját kalandjáról  – az itt készült képeket a lap alján megnézhetitek. Egyelőre a színészeket jelmez nélkül, utcai viseletben kapták lencsevégre.

A képek Atlantában készültek tegnap, bár túl sok mindent nem veszünk ki belőlük, nem kerültünk közelebb a film cselekményéhez. Nyilvánvaló, arra azért lehet következtetni, hogy egy ENSZ találkozón vehetett részt a négy karakter, de ez minden, amit a cselekményről tudni vélünk. Látszólag jó hangulatban telt az első nap, nevetve távoztak a forgatás helyszínéről, s azt is megerősítették a képek, Martin Freeman visszatér Everett Roos-ként a filmben. Sokat lehetett hallani a színészről, hogy esetleg feltűnik majd a filmben, de eddig hivatalosan senki sem mondta ki. A színészek között volt a The Walking Dead sorozatból ismert Danai Gurira, aki Okoye-t fogja majd játszani, ezenkívül egy másik Oscar-díjas színésznő, Lupita Nyong’o, aki a Nakia-t alakítja a vásznon.

A filmről vajmi keveset tudni, kizárólag annyit árultak el, hogy a Marvel Fekete Párduc képregénye alapján készül a film, és a Bosszúállók: Ultron kora, valamint az Amerika kapitány: Polgárháború részek folytatása lesz. Mint mondottuk, a Fekete Párduc egyben a Marvel Filmes Univerzum tizennyolcadik és a harmadik fázis hatodik képregényfilmje lesz.

Mindemellett megjelent egy másik hír is, miszerint a Bosszúállók: Végtelen háborút és a továbbra is név nélkül szereplő Bosszúállók 4. forgatása holnap, azaz 2017. január 23-án kezdődik.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események