Főoldal Filmek Rian Johnson a Tőrbe ejtve 3. forgatását azzal ünnepelte, hogy megosztotta Daniel Craig vad, új megjelenését
Filmek

Rian Johnson a Tőrbe ejtve 3. forgatását azzal ünnepelte, hogy megosztotta Daniel Craig vad, új megjelenését

A Tőrbe ejtve 3. részében merőben új külsőt kap Daniel Craig detektívje.

199
Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Forrás: Netflix

Benoit Blanc visszatért, és stílusosan hosszabb hajjal mutatkozik a Tőrbe ejtve 3. első hivatalos fényképén. A harmadik film, amelynek alcíme a Wake Up Dead Man, hétfőn vette kezdetét, és ennek alkalmából a forgatókönyvíró/rendező Rian Johnson megosztotta az első képet Daniel Craigről az ikonikus detektív szerepében. Ezúttal Blanc hosszabb hajjal jelenik meg.

Ahogy azt már megszokhattuk az előző két rész esetében, ezúttal is sztárparádéval lesz dolgunk. Craig mellett a Wake Up Dead Man szereplőgárdáját erősíti még Josh O’Connor, Glenn Close, Josh Brolin, Mila Kunis, Jeremy Renner, Kerry Washington, Andrew Scott, Cailee Spaeny, Daryl McCormack és Thomas Haden Church.

„Nagyon szerencsések voltunk, hogy mindegyik filmnél a kedvenc színészeimet tudtuk összegyűjteni, és ez itt is abszolút így van” – mondta Johnson egy nyilatkozatban a Tudumnak. „Ők mindannyian csodálatos emberek, akik jól kijönnek egymással, ami a vacsorapartis aspektusát adja a dolognak. Amikor egy ilyen együttes filmet készítesz, szerintem ez kulcsfontosságú.”

Johnson korábban a The Wrap-nek elmondta, hogy minden Benoit Blanc rejtély a „jelenről és a most”-ról szól, érintve azokat a témákat és kérdéseket, amelyek a világban zajlanak.

Ez az egész lényegük. Úgy értem, mindegyik teljesen más lesz. Hangulatukban is különbözőek lesznek, az elsőtől kezdve a nagyobb másodikig. A következő visszatérhet a barátságosabb hangulathoz. De azt hiszem, egy dolog mindig közös lesz bennük, hogy mindig itt és most játszódnak majd, és remélhetőleg érintik azokat a dolgokat, amelyek mindannyiunk fejében megfordulnak.

Rian Johnson

Johnson írta és rendezte az eredetit, valamint annak 2019-es második részét. Az első film sikere még az akkori Lionsgate kiadót is meglepte, hogy mennyire jó kritikákat kapott és mennyire népszerű volt a detektív története a filmvásznon; még Oscar-jelölést is kapott a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

A filmet valamikor 2025-ben mutatja be a Netflix.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.