x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Amerika kapitány sztárja Chris Evans otthagyja Steve Rogers szerepét a Végtelen háború után?

Új értesülések szerint a Bosszúállók: Végtelen Háború lesz Chris Evans utolsó kalandja a Marvel Filmes Univerzumában.

Az Amerika kapitány sztárja Chris Evans otthagyja Steve Rogers szerepét a Végtelen háború után?
  • Publishedmárcius 15, 2017

Új értesülések szerint a Bosszúállók: Végtelen háború lesz Chris Evans utolsó kalandja a Marvel Filmes Univerzumában.

A Marvel Stúdió eredetileg egy kilenc filmre szóló szerződést ajánlott Chris Evans számára, de ő azt visszautasította és végül hat filmre írt alá. Ez azt jelenti hogy a hatodik film lesz a Végtelen háború, és ezzel teljesíti is Evans az aláírt kötelességét. Azonban egy új cikkben amit az Esquire közölt, nagyon érdekes mondatok vannak, melyek tovább növelik a valószínűségét Evans távozásának. Bár a színészt nem idézték szó szerint, de a cikk azt írja:

A forgatások végeztével nem kell többé viselni a piros fehér kék kosztümöt a harmincöt éves sztárnak. Teljesítette a szerződésében foglaltakat.

Továbbá a hosszú forgatások, a promóciós turnék, és a felkészülések a Marvel filmekre annyi időt vettek igénybe, hogy Evans nem tudott időt szakítani egyéb szerepekre, vagy éppen arra hogy kipróbálja magát a hőn áhított rendezői pozícióban is.

Természetesen semmi sem garantálja azt hogy a stúdió nem tudja meggyőzni a sztárt hogy maradjon, de egyelőre a helyzet nem túl rózsás a Kapitány rajongói számára. A Végtelen háború egy méltó befejezés lehet a Kapitány kalandjainak, főként ha figyelembe vesszük a pletykákat, miszerint Rogers feláldozza magát, hogy megállítsa Thanost. A Kapitány szerepét pedig továbbadja Bucky-nak, akit a Tél katonájaként ismerhettünk meg. Ti mit gondoltok, meddig látjuk még Chris Evans-t a csíkos uniformisban?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.