Close


Közelgő események

Filmek

Az elejétől újraírták a The Batman forgatókönyvét

A legújabb jelentés szerint elkészült az új szkript a The Batman-hez. Teljesen átírták a filmet?

Az elejétől újraírták a The Batman forgatókönyvét
  • PublishedMarch 15, 2017

A legújabb jelentés szerint elkészült az új szkript a The Batman-hez. Teljesen átírták a filmet?

Te jó isten, mi történik a Warner Bros.-nál, mit tettek szegény Denevéremberrel? A legújabb hír az, miszerint elkészültek a The Batman új szkriptjével, a már véglegesnek mondhatóval, ami azt is jelentheti, hogy búcsút kell mondanunk mindennek, amit eddig tudni véltünk a projektről. Talán még magától a főgonosztól, Deathstroke-tól is el kell köszönünk.

Nem sokkal korábban írtunk arról, hogy a Varierty forrásai arról számoltak be, hogy idén nem kerül sor a forgatásra. A jelek szerint csak 2018-ban kezdik a munkát. A csúsztatás hátterében állhat, hogy Matt Reeves rendező még jelenleg is A majmok bolygója: Háború befejező részén dolgozik, s elmondása szerint júniusig nem is tud másra koncentrálni. Továbbá ott van még Ben Affleck alkoholfüggősége is, szóval több sebből vérzik a projekt jelenleg.

A Slash Film kissé máshogy látja a dolgokat. Az oldal forrásai megerősítették, hogy nulláról kellett átírni a film forgatókönyvét, hogy Matt Reeves munkába tudjon állni. Korábban már jelentek meg olyan hírek is, miszerint Chris Terrio besegített Affleck-nek és Geoff Johns-nak a szkriptbe, de még ez sem volt elég?

Kijelenthetjük, hogy a színfalak mögött megkezdődtek a munkák. Forrásaink szerint közel a kezdés, de a film forgatókönyvét a nulláról kellett átírni. Emiatt elképzelhető, hogy elfelejthetünk mindent, amit eddig hallottunk.

Ha valóban újraírták a történetet és a korábbi dolgokat elvetették, akkor elképzelhető, hogy Deathstroke-ot sem látjuk majd a filmben. Igaz, korábban Joe Manganiello még magabiztosan, és pozitívan látta a dolgokat. Ám azóta Reeves is jobban beleáshatta magát. Szinte biztos, hogy az új rendező keze is benne van a dologban, hiszen nem csak rendezője a filmnek, hanem producere is. Pusztán csak végezni szeretné dolgát, ahogy tette azt az elmúlt években A majmok bolygójával is.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.