Főoldal Filmek 2018 előtt nem kezdik forgatni a The Batman rebootot
Filmek

2018 előtt nem kezdik forgatni a The Batman rebootot

Reggelre több hír is arról számolt be, hogy ütemezési gondok miatt késik a The Batman-film.

680

Reggelre több hír is arról számolt be, hogy ütemezési gondok miatt késik a The Batman-film.

Múlt hónapban bejelentették, hogy Ben Affleck rendező távozása után A majmok bolygója franchise rendezője, Matt Reeves veszi át a staféta botot, ő fogja filmezni a reboot-ot, melynek főszereplője továbbra is Ben Affleck. Legutóbb Joe Manganiello a film fő antagonistája (Deathstroke) arról beszélt, hogyha minden összeáll, akkor idén elkezdik forgatni, de a legújabb hírek szerint erre 2017-ben szinte biztosan nem kerül sor. Reeves júniusig még A majmok bolygója: Háború részével van elfoglalva, addig nem tud hozzálátni a munkáknak a DC-nél. Tovább erősítik ezt a tényt a színész őszinte és meglepő vallomása is az alkoholproblémáiról.

Hónapok óta mentek találgatások, hogy vajon mi hátráltathatja a projektet, miért nem tudják elkészíteni a szkriptet. Nem tudni biztosan, hogy esetleg Affleck függősége közre játszhatott-e abban, hogy lemondott a film forgatókönyvéről és rendezői székről, és átadja a jogokat Matt Reeves-nek, aki nem csak rendezőként, hanem producerként is érkezett a film élére.

Justin Kroll a Variety riportere tweetben erősítette meg, hogy sajnos le kell tennünk arról, hogy a Warner Bros. bemutassa jövőre a The Batman-t. Eközben Affleck Facebook-odalán egy őszinte vallomást is megosztott rajongóival alkoholproblémáiról. A színész a levélben mesélt függőségéről. Sajnos innen nehéz megmondani, hogy milyen mértékben játszott szerepet döntésében az alkohollal vívott harca. És ott voltak még magánéleti gondjai is, feleségével hadilábon álltak. Jennifer Garner megcsalása után már majdhogynem elváltak, de a legfrissebb hírek szerint mindent megtesznek, hogy megmentsék kapcsolatukat. Mellékesen amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy legutóbbi filmje, Az éjszaka törvénye nem úgy szerepelt a közönség előtt, ahogy azt várták.

Egy alkoholfüggőség elleni kezelésen vettem részt. Küzdöttem vele a múltban, és a jövőben is szembenézek vele. Teljes életet akarok élni, és a legjobb apa akarok lenni. Azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, nem szégyen segítséget kérni, mikor szükséged van rá. És erőt akarok adni azoknak, akik segítségre szorulnak, de félnek megtenni az első lépést. Szerencsés vagyok, hogy gyönyörű családom és barátaim vannak. Szeretném kiemelni feleségem, Jen-t, aki támogatott engem, és gondoskodott gyerekeinkről, mialatt én dolgoztam. Ez volt az első lépésem a sok közül, amit megtettem a gyógyulás felé.

A bejelentés után az Entertainment Weekly forrása megerősítette, hogy Affleck alkoholfüggősége nem befolyásolja őt abban, hogy részt vegyen, és teljes erőbedobással dolgozzék a The Batman-filmen. Valamint kijelentették, hogy Affleck továbbra is Geoff Johns DC kreatív igazgatóval dolgozik a szkripten.

Mintha valami nem akarná, hogy elkészüljön ez a film. A sorozatos csúszásokat meglepő bejelentések követik, és még majdnem egy évünk van, hogy elkezdjék a munkát. Sok minden történhet a projekttel, de reméljük a legjobbakat.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.