x
Close


Közelgő események

Filmek

Samuel L. Jackson spoilerezett a Bosszúállók: Végtelen háborúról?

Úgy tűnik, hogy nem csak Samuel L. Jackson lesz ez egyetlen visszatérője a Bosszúállóknak.

  • Publishedmárcius 15, 2017

Úgy tűnik, hogy nem csak Samuel L. Jackson lesz ez egyetlen visszatérője a Bosszúállóknak.

Egy ideje már hivatalos, hogy a Kong: Koponya-sziget egyik főszereplője, Samuel L. Jackson visszatér a harmadik Bosszúállókban. A sztár a legutóbbi interjújában utalást tett arra, hogy a Marvel harmadik fázisában visszatérhet az első Amerika kapitány kedvenc gazembere.

Egy podcast adásra került sor, melyben a színész újra elmondta, megerősítette, hogy Nick Fury karaktere nem kap szerepet a forgatás alatt álló Fekete Párducban, de mikor jövőjéről kérdezték a Marvel Filmes Univerzumában, meglepő választ adott. Elsőként ő spoilerezett Végtelen háborúról – a cikk hátralévő részében spoilerek lesznek!

Samuel L. Jackson egy váratlan kijelentést tett a 2011-es Marvel-film főgonoszáról, és annak lehetséges visszatéréséről a jövőre érkező Végtelen háborúban. A Vörös Koponyáról van szó, akivel először és utoljára az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban találkoztunk, amikor megpróbálta használni a Tesseract erejét. Végül a gazembernek nyoma veszett. A Tesseract (Tér kő) az egyike annak a hat Végtelen Kőnek, amire Thanos vadászik az univerzumban. A kérdés tehát a következő: hogyan élhette túl azt a Vörös Koponya?

Jackson a következőket mondta:

Nem találkoztatok velem a [Amerika kapitány] Polgárháborúban, és még mindig azon töröm a fejem, hogy vajon mi történhetett a Vörös Koponyával…

Sajnos ennél többet nem árult el, de egyértelműen a HYDRA vezetőjére, a Kapitány egykori ellenségére utalt. Az is benne van, hogy pusztán csak a gondolataival játszott el, és az egészből semmi sem igaz. De ettől függetlenül teljesen működőképes ez az elmélet.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.