Főoldal Filmek A Pókember 3 jeleneteit is felhasználták az Élet sci-fiben
Filmek

A Pókember 3 jeleneteit is felhasználták az Élet sci-fiben

Tudtad, hogy valami közös a Pókember 3-ban és a jövő héten érkező Élet sci-fiben? Képekben mutatjuk, hogy milyen felfedezésre tett szert egy rajongó.

985
life mini

Tudtad, hogy valami közös a Pókember 3-ban és a jövő héten érkező Élet sci-fiben? Képekben mutatjuk, hogy milyen felfedezésre tett szert egy rajongó.

Egy lelkes rajongó mutatott rá azokra a képsorokra, amikkel egyszer már találkozhattunk a mozivásznon, csak különböző műfajban, és különböző időben. A Columbia Pictures új filmje, az Élet jövő héten debütál a mozikban Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal és Rebecca Fergusson főszerepében, de egyes jeleneteit már 2007-ben is láttuk a vásznon.

A Toomuchsoul nevezetű Reddit felhasználó két fényképet tett egymás mellé, hogy összehasonlítsa a rajtuk szereplő színészeket és beállításokat. Megdöbbentő eredmény született. Kiderült ugyanis, hogy a Sony egy olyan felvételt használt fel az Élet előzetesében, amivel már találkoztunk korábban is.  Habár az egyik képen kevesebb színészt látunk, az eredmény ugyanaz, a Pókember 3 jeleneteit is felhasználták az Életben.

sp3 life 2 mini
Jelenet az Élet előzeteséből
sp3 life mini
Jelenet a Pókember 3-ból

A buszmegállóban álló bajuszos ember hiányzik ugyan a képről, illetve próbálták ügyesen eltüntetni a jeleket, de a két jelenet egy és ugyanaz. Egyébként ezt a jelenetet a Pókember 3 a 35 percében láthatjuk, mikor Pókember megmenti Gwen Stacy-t, miután a lány kiesik az épületből. Korábban a Paramount Pictures is elmondta, hogy a Transformers első részében az autópályás Álca-Autobot harcot nem most vették fel, hanem A szigettől kölcsönözték, és renderelték újra.

https://youtu.be/H7kcqB3thJM

Az Élet hazai bemutatója március 23-án lesz. Ha lemaradták a tegnapi felnőtteknek szóló előzetesről, akkor ITT megtekintheted.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...