Wide Screen
Image default
Filmek

A Mátrix rebootolásán dolgozik a Warner Bros.

Itt a bizonyíték arra, hogy nem holmi pletykák azok, miszerint a stúdió szeretné újraéleszteni a Mátrixot.

Továbbra sem világos, hogy milyen módon szeretnék újratölteni Wachowski testvérek Mátrix trilógiáját, de a The Hollywood Reporter forrásai azt megerősítették, hogy a Warner-nél komolyan gondolják, és elkezdték a film megtervezését.

Az ikonikussá vált akciófilmet még 1999-ben mutatták be, s az addig nem látott trükkökkel, illetve egyedi látvány és ötlet tervével máig az egyik legsikeresebb film a kategóriájában. Az első rész sikere után a stúdió berendelte a folytatásokat, és habár az első rész mind szakmai szemmel, mind pedig számokban aratott, addig a Mátrix – Újratöltve és a Mátrix – Forradalmak részek csak “bukdácsoltak”. Ezek közel sem hozták azt a színvonalat, amit az első részben láttunk, s elvártunk volna tőlük.

Az THR forrása elmondta, hogy kiszemelték az új projekt forgatókönyv íróját is, aki ezúttal Zak Penn lehet. Penn tollából olyan filmeket láttunk az évek alatt, mint az X-Men 2., X-Men: Az ellenállás vége vagy A hihetetlen Hulk, de dolgozott a Bosszúállók-filmen is. Egyelőre kérdéses, hogy ki rendezheti majd az új Mátrixot, hiszen Wachowski testvérek még nem döntötték el, hogy szeretnék-e folytatni az általuk megteremtett franchise-t. Inkább hajlunk afelé, hogy nem csak új írója, de új rendezője is lesz, mert a jelek szerint a Warner Bros. nem akar tovább várni az eredeti írókra/rendezőkre.

Az oldal forrásai arról is beszéltek, hogy új elsőszámú színész jelöltje is van a filmnek, méghozzá a Creed: Apollo fiából és a Fekete Párduc Marver-filmből Michael B. Jordan-t szemelték ki sztárként. A napokban még arról is lehetett olvasni, hogy Keanu Reeves szívesen visszatérne, de csak akkor, ha Wachowski-ékkal dolgozhatna. Arról nem szól a fáma, hogy a korábbi színészeket, szereplőket visszahoznának-e az új projektben. De a tervek szerint nem, merthogy a stúdió inkább szeretné teljesen előröl kezdeni a történetet.

Még több a témában...

Egy képen az Az második rész felnőtt szereplői

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. imádja Matt Reeves The Batman forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Elkészült a The Batman forgatókönyve, a Warner Bros. és Ben Affleck is elégedett

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább