Főoldal Filmek Samuel L. Jackson még mindig nem érti, hogy Nick Fury miért nem szerepelt egyik Fekete Párduc-filmben sem
Filmek

Samuel L. Jackson még mindig nem érti, hogy Nick Fury miért nem szerepelt egyik Fekete Párduc-filmben sem

Nick Furyval legközelebb a Titkos invázió című sorozatban találkozhatunk június végén.

432
Titkos invázió

Samuel L. Jackson kijelentette, hogy szeretné, ha Nick Fury “minden Marvel-filmben” szerepelne, különösen a Fekete Párducban, ehhez képest nem így történt. A rajongók legnagyobb meglepetésére a Bosszúállók egykori vezetője egyik részben sem volt jelen, és ennek okát maga a színész sem tudja.

A veterán MCU-színész, aki a 2008-as Vasember óta alakítja Nick Furyt az MCU-ban. Az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy a Fekete Párduc a Marvel-franchise egyik olyan darabja, amelyben szeretné, ha Nick Fury legközelebb feltűnne, de sajnos még mindig vár arra a bizonyos meghívásra, hogy karaktere saját szemével csodálkozzon rá Vakanda varázslatos világára.

Érdekes módon olyan ez számomra, mintha a kezdetek óta játszanám [Nick Furyt]. Ha rajtam múlna, minden Marvel-filmben benne lennék, mert úgy értem, ő mégis csak Nick Fury, és mindenről tud, hogy mi történik az univerzumban. Még mindig próbálom kitalálni, hogy miért nem jártam még soha Vakandában.

Samuel L. Jackson

Majd hozzátette, hogy “nem kértek meg rá, hogy menjek, de még mindig próbálok eljutni oda. Kell egy jegy.”

Bár a Marvel egyre inkább eltávolodik a hatalmas, több filmes szerződésektől, Jackson egykor kilenc filmre szóló szerződést írt alá a stúdióval, amelynek köszönhetően Nick Fury karaktere a Marvel Moziverzum szerves részévé vált. Nick Fury összesen 8 filmben szerepelt eddig, 3 filmben kapott említést és négy film stáblista alatti jelenetében tűnt fel. Sok filmben láthattuk, de még mindig nem tudott megbarátkozni azzal a ténnyel, hogy kihagyták az Amerika kapitány: Polgárháborúból például.

Nick Fury-t utoljára a Pókember: Idegenben stáblista alatti jelenetében láthattuk 2019-ben, de a Titkos invázióban visszatér a képernyőkre. A Disney+ sorozat ott folytatja, ahol Fury abbahagyta, a S.H.I.E.L.D. egykori vezetője pedig a Földet megszálló, alakváltó Skrullok frakciójának inváziójával veszi fel a harcot.

A Titkos invázió premierje június 21-én lesz a Disney+-on.

Titkos invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.